REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

A început sezonul turiștilor care intră cu mașinile direct pe plajă! Video

A început sezonul turiștilor care intră cu mașinile direct pe plajă! Video

Andreea VREJOIU 23 iunie 2023 | 00:00 2863

Accesul autoturismelor pe plajă este interzis, ba chiar legislația prevede sancțiuni contravenționale usturătoare, chiar de ordinul zecilor de mii de lei pentru „cutezători”. Iar autoritățile au tot aplicat amenzi pentru această faptă încă dinainte de deschiderea sezonului estival. Și, cu toate acestea, se găsesc destui șoferi care să dorească să admire marea, din confortul propriei mașini, cât mai aproape de linia țărmului.

A inceput sezonul turistilor care intra cu masinile direct pe plaja! Video

Un astfel de eveniment s-a petrecut recent pe plaja de la Pescărie, acolo unde 2 constănțeni au fost surprinși cu autoturismele în buza mării.

Până nu se fac de toată jena, nu se lasă! Fie că sunt turiști sau constănțeni, an de an avem exemple de "bizoni" pe plajă!

A inceput sezonul turistilor care intra cu masinile direct pe plaja! Video

Deși este interzis să intri cu mașina pe plajă, în fiecare sezon estival avem exemple de șoferi teribiliști, dar care, de cele mai multe ori, rămân cu roțile "înfipte" în nisip, fiind solicitat ajutor pentru tractarea bolizilor. De această dată, șoferii au fost 2 constănțeni care, probabil, au vrut să  fie cât mai aproape  de valurile mării.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tarani de “Costanta”
4
0
hai cu mirletele taran obosit care a ajuns la mare!
3
1
A intrat cu masina pe o plaja pustie. Daca erau oameni intelegeam ca deranjeaza. Bine ca n-ai voie cu masina pe plaja dar poti sa faci linistit curse de atv-uri sau enduro prin padure si arii naturale protejate.
6
7
Vedeti mai politistilor de tot felul si jandarmilor dece va critica lumea cand faceti greve,nu din cauza salariilor care oricum sunt prea mari pentru o tara cu PIBul Romaniei ci pentru ca nu va faceti treaba cu toate ca statul"scuze am vrut sa spun parlamentari pt.ca aia au dat legile astea aiurea"v-a dat o groaza de drepturi nemeritate,nu cum spuneti voi ca romani ar fi frustrati,caci voi nu suportati sa vi se spuna adevarul pentru ca nu aveti vreun raspuns si atunci folositi fraza :"mai frustratilor care comentati."
4
6
masina alba nu este pe plaja pentru ca acolo nu este amenajata plaja iar aia cacanie are numere de Constanta deci tot ceva figuranti de la noi .
3
2
Desfintati mizeria de politie locala sunt complet degeaba cu banii aruncati aiurea pt ei se pot face altele pt oras
8
1
Pai locala o suge dacă sunt ucrainienii..ca au ordin sa ii spele la c*r pe ucrainieni
9
5
Trebuie sunat direct la Locala
9
0
Parcagii de la locala ce fac ?
10
1
In urma acestui articol de succes am putea spune by Replica, politia locala s-a trezit, pardon, autosesizat si va dispune masurile legale de a sanctiona pe cei 2 agricultori, pardon din nou, tarani cu apaucaturi de mari bizoni, cu suma de 10 k/șapcă.
9
2
Sunt ucrainieni. Haholii fac ce vor ca nu i sanctioneaza nimeni. Chipurile sunt refugiati. De lux.
10
8
Sex in masina cu muma lor asi face
3
6
Pol Local ,gloata asta de lepre analfabete ,putori ,adunati din pleava societatii ,ar trebui desfiintata ..Bani publici aruncati in vant. Da,astia verifica bunicutele care vand patrunjel,aia de fac sex in masina ,,,ha ha .Am ras cu lacrimi cand am auzit ce au prins ei...Si ce daca fac sex in masina ?Unde i problema ?Pol locala de tot kko.
16
3
Poliția nu era în zonă se uitau la unii care fac sex in masină Sau posibil verifica pensionarii care nu au bilet in autobuz
16
1
Și Chițac, pol locală ce fac , dorm ? Că la salarii se înghesuie leprele !
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212