REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

A JEFUIT mai mulți vârstnici, spunând că este de la PROFI și PENNY

A JEFUIT mai mulți vârstnici, spunând că este de la PROFI și PENNY

Replica API 29 martie 2021 | 22:58 3227

Vârstnicii sunt o pradă ușoară pentru cei care doresc să facă un ban necinstit pe seama lor. Gabriela Șerban, din Galați, este cercetată în două dosare penale care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Aceasta ar fi pretins că este reprezentantă a unor supermarketuri și donează produse de curățenie persoanelor în vârstă. Femeia ar fi pretins că este reprezentantă fie a magazinului Profi fie a Penny. Aceasta se pare că nu este la prima încercare de acest fel, în trecut, folosindu-se de ecusoane cu ”Delegat PSD” și spunând că vine din partea fostului primar Mazăre, reușind să păcălească mai multe persoane.

În 2013, Gabriela Şerban (cu 13 condamnări la activ), Gina Daniela Şerban (condamnată de 15 ori) și Mariana Ionela Ali, zisă Sorina, minoră la vremea respectivă,i erau prinse de oamenii legii, după ce făcuseră mai multe victime, în Brăila, dar şi în alte judeţe. Acestea se prezentau la locuinţele celor vizaţi, fiind vorba de persoane vârstnice, cu ecusoane pe care scria „Delegat PSD” spunând că au „ajutoare de la primarul Mazăre al Constanţei”.

Se dădea drept reprezentantă a Penny sau Profi

Polițiștii Secției 2 au fost sesizați de un bărbat, de 81 de ani, cu privire la faptul că la ușa sa s-a prezentat o femeie, pretinzând că este reprezentantă a supermarketului Penny și donează produse de curățenie persoanelor în vârstă. Aceasta ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate pentru completarea unor formulare și, profitând de neatenția sa, ar fi sustras, dintr-un portofel, suma de 18.100 de lei. După alte trei zile, Gabriela Șerban a mai încercat o lovitură, dându-se de astă dată, drept reprezentant al Profi și că are cadouri pentru clienții fideli. Infractoarea a reușit astfel să pătrundă în locuința persoanei vătămate și să sustragă dintr-un portofel, suma de 2.500 de lei.

Inculpata a fost reținută

Polițiștii Secției 2, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, pe raza municipiului Galați, ocazie cu care a fost identificată femeia în cauză, precum și bunuri cu valoare probatorie. Aceasta a fost reținută pentru 24 de ore, fiind depusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând a fi prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Citește și Cine le opreşte?! Două femei au furat de la o bătrână 7.000 lei. Au peste 15 CONDAMNĂRI la activ

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
arahat fura batranii,masa a fost o capra capie iar tac-su un iepure schiop si nebun
1
0
GABRIELA...DE CE NU AI IESIT PE TREABA ? ERAI MAI CUNSTITA....INCASAI SI LUCRAI....CU BANII INAINTE CA LA FILM....ERA ATAT DE SIMPLU....UITE ACUM.PLECI LA TARGUSOR....PACAT.....NE AIBFI FACUT UN BINE....DACA ERAI BUNA...
1
1
Intrebare----cum sa-ti ia banii din portofel ?----
1
0
Tu nu esti in stare sa deosebesti intre 18.100 si 81.100? Vai mama ta!
2
2
81.000 lei intr-un portofel de pensioar. Era pensionar MAI sau MAPN? Portofelul era tip maieu sau de rafie?
6
0
Ahaaaa deci daca aveti 80000 lei stransi inseamna ca trebuie sa mai taiem din pensii ia uite unde erau banii poporului nici eu nu am 2500 in portofel
5
0
deoarece romanii sint pomanagii si cersetori,excrocii profita.Toti viseaza gaina cu oua de aur,pe care s.o taie,au sa le dea cineva ceva pomana,pesedeul,cerul ,iar ei sa stea s.o frece si sa se imbete!
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272