REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

A MURIT Dumitru Florea, fost consilier județean PSD!

A MURIT Dumitru Florea, fost consilier județean PSD!

Replica API 15 ianuarie 2021 | 00:02 6693

Dumitru Florea, fostul consilier județean PSD, s-a stins din viață, joi, 14 ianuarie, la 79 de ani. A suferit un infarct.

Acesta era tatăl Adinei Florea, primprocuror în cadrul secției de anchetare a magistraților (SIIJ).

Dumitru Florea a intrat în politică în '90 și a fost unul dintre cei mai longevivi consilieri județeni (6 mandate). Totodată, era cunoscut și ca un agricultor de succes.

„Suntem onorați că te-am cunoscut. Prietenii și colegii tăi. Sincere condoleanțe familiei!“ este mesajul transmis de colegii de la PSD Constanța.

”Cuvintele sunt de prisos! Profund îndurerat, mă alătur familiei și tuturor celor care îl deplâng pe Dumitru Florea, consilier județean PSD, om implicat al județului nostru și un înțelept de la care noi, cei mai tineri, am avut mereu ce învăța. Condoleanțe familiei! Dumnezeu să te odihnească în pace, Nea Florică!”, a transmis Marius Horia Țuțuianu, fostul președinte al CJC.

”Florea Dumitru... Un caracter puternic, o personalitate. Un om de inițiativă, întreprinzător, om de familie și cetățean marcant al Dobrogei. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Suntem alături de familia îndoliată”, a transmis Felix Stroe, președintele Organizației Județene PSD Constanța.

A.F., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mi-a curs o lacrima din pula!
0
1
unde este ingropat florea sa ii sug piticu cum ii sugeam piticu lui ghita in vie
0
2
Omul este judcat dupa ceea ce a lasat in urma Si stim ceea ce a lasat Acum e prea tirziu Va amintiti cum il ameninta pe iohanis ca nu o unge sefa pe fica-sa ? jenant
6
0
Omul asta a fost o mare jigodie de om, mai ales cand era director la agromec topraisar.Un betiv ordinar, umbla numai beat cu masina.,bazandu-se pe fiisa. Ameninta lumea, si se comporta ca um diavol. Nu este o mare pierdere,ca sa dus p lumea cealalta La cat rau a facut , samputrezeasca cat mai repede
7
0
A stricat viitorul unei fetei mari Rusine Iohannis
1
8
A fost agricultor de succes... mai sa fie, pai cati agrivultori de succes are Constanta.....a pus vreo piatra de temelie in acest oras devenit comuna dupa marea hoinareala din decembrie 1989 ? Avem noi un centru civic si nu stiu eu unde este in Constanta ? S-a construit de-a valma si urbea noastra arata de parca-ar fi in Epoca de Piatra ! Rusine tuturor edililor hoti si parsivi care au ruinat un oras istoric de mare valoare !
12
1
sa citeasca toti alesii comentariile sa vada parerea alegatorilor care sunt destepti dupa alegeri iar la urmatorul scrutin li se lustrieste creierul.
4
0
Ce vreti sa spuneti cu"a intrat in politica in ani 90 si a avut 6 mandate de consilier"caci eu inteleg ca a pus si el umarul vartos la felul cum arata astazi comuna Constanta din jud Costanta,fostul oras Constanta.
18
0
Era o carte: ,,Daca ai murit sa iti fie de bine!" Omul a murit cu bune cu rele nu il judecam noi! DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA!
4
11
o familie bogata si totusi fata a primit un apartament pe str Traian de la ANL fara a avea dreptul ptr ca nu era casatorita... desigur ca ptr acest apartament , marea procuroare nu a dat curs la vreun dosar al mascaricului sau al umflatului betivan cu drena de NY...
18
1
Pentru ca nu se uita nimeni la mizeriile lui de emisiuni tanarul VeCe isi da like-uri singur folosind pseudonime ale sale Jane Marin, Doru Leabu, Leonard Claudiu Buianu. Sa ti-o faci tu singur cu mana ta?! Doamne ce batjocura a ajuns Litoral tv!?
5
0
...l-a chemat langa el...MAREAN IORDACHE.. acolo unde este ,in locul cu multa verdeata,el..omul care a facut numai rau pe acest pamant,asteapta toti prietenii..sa-l viziteze..pana atunci va trimite pupici dulci..sa nu-l uitati...
12
2
Asa tata, asa fica.......
18
1
mizerabili, au facut din comentarii o sursa de laturi omenesti , ce se scurg aiurea si imput sufletul celor ce stau in preajma lor!
3
10
din sufragerie tot i-as da o muie cu cacat hotului !!!
8
4
Tot PSD sa urmeze! Multumim.
15
8
uni comentatori sunt mizerabili de morti numai de bine cine sapa groapa altuia va cadea in ea.
6
19
Unde plm a fost asta intelept? In ce? In turnatorie?
19
4
Urmeaza Felix Stroe.
21
3
6 mandate, de aia arata orasul si judetul de toata jena, din cauza unor longevivi de rahat ca asta
28
2
excelent!la mai multi!in iad se va duce cu banii furati??hainpesede,se poate,mai crapati dreq de hoti!
19
5
Un hot , a plecat cu miinele si buzunarele goale , totul pentru adina
19
3
Odihneasca-se in Pace langa Bunul Dumnezeu!! Catre Amicul :Salam :ba Prostul Satului Lasa Omul in Pace sa se Odihneasca in Rai langa Bunul Dumnezeu si nu te mai lega de sufletul lui chinuit care se Odihneste in Rai!! Catre Amicul :Nakits:prietene Omul acesta Nu a Murit de Covid ai inteles Gresit ci a Murit de Infarct de inima probabil o fi Avand probleme cu cineva din Familia lui Nu conteaza daca a Fost un Fost Consilier din partea Psd fara injuraturi ca te mananc de viu din Pacate Porcii de Ciuma Galbena de PNL-isti le ingheata salariile asistentiilor medicali la centre cu Copii Adh c
6
29
Nu cred.... Sigur a murit de covid.....
5
14
Sa i bag carne n coliva
9
12

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614