REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
6.5° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

A murit omul de afaceri Grigore Comănescu!

A murit omul de afaceri Grigore Comănescu!

Ana Maria LIPAN 12 aprilie 2023 | 08:47 19458

Afaceristul constănțean Grigore Comănescu s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani. Acesta ar fi fost internat într-un spital din București. Potrivit informațiilor noastre, omul de afaceri ar fi avut probleme cu inima, fiindu-i montate două stenturi, iar în urma aceste intervenții nu s-a simțit bine.

A murit omul de afaceri Grigore Comanescu!

Grigore Comănescu este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai bogați oameni din țară, având afaceri în diverse domenii. Firmele sale au ca obiect producția de asfalt, extracția de piatră, dar și turism și imobiliare. Acesta controla societățile  Asfalt Dobrogea SRL, Comprest Util SRL, Prefabricate Dobrogea SRL, Somaco Construct SRL etc.

A murit omul de afaceri Grigore Comanescu!

Grigore Comănescu este și proprietarul carierei de granit de la Sibioara, dar a investit, de-a lungul timpului, și-n imobiliare, dar și-n turism, fiind proprietarul complexului Verona, dintre Mamaia și Năvodari, dar și un hotel în Năvodari.Printre lucrările mai importante derulate de firmele lui Comănescu se numără amenajarea bazei NATO de la Mihail Kogălniceanu, prin Comprest Util,  extinderea digului de larg al Portului Constanța, extinderea plajelor turistice din Constanța. De-a lungul timpului, firmele din grup au fost premiate de Camera de Comerț.

În 2021, omul de afaceri se afla pe locul 224 din Topul Capital, cu o avere de 31-33 de milioane de euro. S-a născut în județul Călărași, localitatea Dragoș Vodă.

Precizăm că Grigore Comănescu este și socrul deputatului PNL, Marian Crușoveanu.Trupul afaceristului a fost depus la casa mortuară a Cimitirului Municipal din Constanța, iar joi, 13 aprilie, va fi înmormântat la Sibioara.

,,Cu inimile îndoliate, familia anunță mutarea la cele veșnice, pe 11 aprilie, a celui care a fost Grigore Comănescu, tată, soț, bunic model. Cei care doresc să își ia rămas bun sunt așteptați astăzi, 12 aprilie, la casa mortuară din incinta cimitirului Municipal din Constanța, de la ora 19.00. Slujba de înmormântare va fi săvârșită mâine, 13 aprilie, începând cu ora 13.00, la biserica din Sibioara, ctitorită de familie. Bunul Dumnezeu să vă primească rugăciunile și să-l odihnească în rândurile drepților!”, au transmis rudele omului de afaceri.

Comănescu a ajutat familii și a asigurat locuri de muncă locuitorilor din satul Sibioara, acolo unde își desfășura activitatea una din firmele sale.  Tot în satul Sibioara, Grigore Comănescu a construit biserica ortodoxă. Lăcașul de cult poartă hramul „Sfinţii Trei Ierarhi Vasile cel Mare, Grigorie Teologul şi Ioan Gură de Aur“ iar slujba de sfințire a fost ținută de către Înaltpreasfinţitul Părinte Teodosie Petrescu, Arhiepiscopul Tomisului, care a descris biserica drept una dintre cele mai frumoase din județ, transmite Primăria Lumina
 

Cotidianul Replica transmite ”Condoleanțe” familiei îndoliate!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407