REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

A rămas fără mașină după ce a BLOCAT accesul într-o unitate militară din Constanța

A rămas fără mașină după ce a BLOCAT accesul într-o unitate militară din Constanța

Replica API 3 octombrie 2019 | 01:29 771

Nu mai este o noutate faptul că în Constanța se parchează haotic, din lipsa locurilor de parcare ori din comoditatea șoferilor.

Sursa foto: Facebook/ Parchez ca un Bou

Acesta este și cazul unui șofer care a parcat mașina în fața Unității Militare nr. 02003 din Constanţa, de pe strada str. Ştefăniţă Vodă nr. 17, blocând, astfel, accesul în unitate. Locuitorii din zonă au fost bruiați, încă de la primele ore ale dimineții, de claxonul unei mașini militare, un tanc, care nu putea ieși din unitate din cauza autoturismului.

Sursa foto: Facebook/ Parchez ca un Bou

Au fost solicitați să rezolve situația reprezentanții Poliției Locale, dar și ai Serviciului de ridicări. După o oră și jumătate, mașina a fost ridicată.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale, sesizarea a fost făcută în jurul orei 6 dimineața, iar la ora 6.46 a fost gata și dispoziția de ridicare. ”Sesizarea a fost făcută în jurul orei 6 dimineața. Timpul de reacție a fost foarte scurt. La 6.46 era deja dispoziția de ridicare. Fapta s-a încadrat la articolul 143, lit.d din Codul rutier, blocarea căilor de acces”, a declarat, pentru Replica, Valentina Chiriță, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale.

Șoferul riscă o amendă de 580 lei sau 725 lei, plus 4 sau 5 puncte de penalizare, în funcție de încadrare. De asemenea, proprietarul autoturismului va trebuie să achite la Confort Urban și taxele aferente recuperării autoturismului.

Conform Codului Rutier oug 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice -staționarea neregulamentară este sancționată cu 4-5 puncte- amendă, adică 580 sau 725 de lei, plus trei puncte de penalizare.

Taxele prevăzute prin HCLM 399/ 2018: tarif ridicare mașini : 450 de lei, tarif transport mașini: 120 de lei, tarif depozitare mașini/ zi : 60 de lei.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Audi da nu vedi. Era un rus care voia sa blocheze armata romana dar Putin s a razgandit si rusul a uitat masina. Cand a vrut totusi sa o ia a observat ca maistrii militari i au furat motorina de la rezervor cu au fost obisnuiti din stramosi.
1
1
Cocalar cu audi
0
4
ce amenda pentru astfel de ipochimeni. suspendarea permisului si trimis la examen dobitocul. ca el sun t foarte multi.
4
2
Frate sa blochezi o unitate militara ? Este unitate militara , nu intrarea la Bamboo sau Filicori !!! Trebuia sa treaca cu tancu , peste masina arogantului !! Cata nesimtire in Constanta !!!!
22
2
sunt nenorocitii care plang din cauza stalpilor...civilizatia va face scarba,nu,imputitilor...
17
5
care a sugrumat traficul auto din oras prin masurile aberante pe care le-a luat de la stalpisori si borduri pana la monstruozitate aia de la poarta 1
5
14
In port, pe digul de nord este plin de tiruri care au blocat circulatia. Acolo unde isi iau gatul soferii de tir unii la altii, cand veniti? Sau nu intereseaza ca nu trebuie sa treaca vreun TAB ceva? Politia port doarme si doarme bine pe banii nostri!
6
4
Nu erau niste militari care pazeau portile?
21
3
Imi cer scuze militiei si armatei, dar aseara am venit mort de beat si cred ca n am vazut bine poarta unitatii. In consecinta voi suporta amenda si rigorile legii pt consum de acool si nerespectarea semnelor de circulatie- cu respect. Va multumesc
22
3
Citesc aceste comentarii si sincer imi provocati repulsie ! Si Replica si voi cei ce comentati aiurea ! Conteaza de unde este soferul? Conteaza ce masina are ? Eu cred ca ar trebui sa luati atitudine in privinta lui Fagadau care a nenorocit acest oras cu pilonii lui si strazile infecte, pline de gropi unde ne-am distrus toti masinile ! Ar trebui blocate strazi intregi in semn de protest sa vedem atunci ce va face ? Le va ridica pe toate? Daca mergeti pe Stefanita Voda veti vedea ca fix in fata portii unitatii militare este placuta pt parcare ! Sa va fie rusine !
21
15
Vreo secatura de moldo olto aciuiat prin Cta. Daca pleaca cocalarii astia din Cta ar fi cel mai bine. Ti ai draq de neam de secaturi si koorve
24
11
trebuia sa treaca cu tancul peste masina
26
3
costa mai mult decat hAudi
15
4
Treceam cu tancul peste mizeria aia
32
4
Daca tu crezi ca politia a venit direct cu masina de ridicari direct la fata locului si audi-ul s-a teleportat pe platforma.. atunci chiar a fost reactia pulii!!! Macar apreciaza faptul ca isi fac treaba la prima ora a diminetii
21
7
daca v-au trebuit 46 de minute pentru o hartie. Asta a fost reactia pulii !!!
17
20
Foarte bine. Cocalarii si alti tembeli au tupeul crescut tocmai din cauza celor ce nu aplica legea rapid si clar. Libertate nu inseamna anarhie,ci respectarea regulilor de convietuire civilizata. Cine nu respecta,plateste fara discutii. Altfel este discriminare fata de restul oamenilor civilizati.
33
5
Nesimtirea si tupeul au ajuns la cote maxime , s-a ajuns prea departe....trebuiesc luate masuri drastice , trebuie data militaria jos din pot , asta merita sa-i fie strivita masina cu tancul !
31
4
Veceul Constantei.. Replica aservita PSD si clanurilor mafiote
18
19
....vreun brailean aclimatizat sau pui de cipan.. oras bolnav, daca scoti cipanii si ciorile orasul renaste
34
11
98% din astia cu audi sint retarzi lobotomizati.Pun banzina de 20 lei si se invirt ca prostanii. Acum sa marcheze banul.
33
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272