REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.5° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Accident GROAZNIC la Galaţi! Trei oameni AU MURIT

Accident GROAZNIC la Galaţi! Trei oameni AU MURIT

Replica API 10 aprilie 2018 | 00:33 417

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat luni după-amiaza că pe DN25, în localitatea Şendreni, judeţul Galaţi, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme care au intrat în coliziune frontală. Cauza producerii a fost pătrunderea pe contrasens, iar în urma impactului au rezultat mai multe victime, care au fost transportate de urgenţă la spital. Traficul a fost oprit temporar pe ambele sensuri de mers, fiind deviat printr-un câmp din apropiere.

ISU Galaţi a activat planul roşu de intervenţie după cumplitul accident rutier ce a avut loc pe şoseaua care leagă oraşul Galaţi de Tecuci, în urma căruia 3 OAMENI AU MURIT! Două autoturisme s-au ciocnit frontal în urma unei depăşiri imprudente. Mai mulţi răniţi au rămas încarceraţi în maşinile avariate, trei fiind în stare gravă.

Două dintre victimele aflate în stare foarte gravă nu au răspuns manevrelor de resuscitare făcute de medici şi au fost declarate decedate, iar o altă victimă, aflată în stare gravă, a fost dusă la UPU Galaţi. Din nefericire, a decedat şi aceasta.

Printre victime se numără şi trei copii, aflaţi acum în afara oricărui pericol la Spitalul de Pediatrie din Galaţi.

UPDATE, ora 18.10:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe DN25, pe ambele sensuri de mers, în localitatea Şendreni, judeţul Galaţi, unde anterior a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme care au intrat în coliziune frontală. În urma impactului două persoane au decedat, iar 3 minori şi 5 adulţi au fost transportaţi de urgenţă la spital, cu multiple leziuni. Valorile de trafic au crescut în zonă, pe ambele sensuri de mers.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai holywood asta e ptr aia care nu circula corect si se avanta ca musca in cacat poate-i mai tempereaza putin cat de rest ai mare dreptate suntem pe rahat
9
2
Mati secat la coaie
2
4
S-a terminat treburile la cta. Orasul a fost curatat cu cif. S-au montat banci in parcul tabacarie, s-au adunat cojile de semine, mucurile de tigara, cioburile, cainii maidanezi si toate mizeriile din parc. Locuri de parcare cate vrei. Trotuare fara masini parcate, totul e ca in occident. Sau mai bine precum vechea melodie de la casa locco. Vai de capul nostru
1
8
esti idiot la cap !!
9
2
Muoaaaaaa au activat CODUL ROSU nenorocire, CACAT ROSU, nu va mai saturati sa ne bagati stiri din astea cu morti, tampitii dracului ce sunteti. In plm pe cine intereseaza in Constanta niste morti la Galati? Sunteti complet cretini. Avem atatea subiecte la Constanta boilor. Plm.
4
12
Asociatia Heracleea Despagubiri Victime din Accidente Rutiere; asociatiaheracleea.blogspot.ro
1
12

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272