REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Accident MORTAL în Ialomița: Un COPIL de 3 ani printre VICTIME

Accident MORTAL în Ialomița: Un COPIL de 3 ani printre VICTIME

Replica API 12 iulie 2020 | 00:00 980

Un tânăr de 24 de ani a murit și patru persoane, între care un copil de 3 ani, au fost rănite, duminică dimineața, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat între Roșiori și Chiroiu, în județul Ialomița. Bărbatul decedat conducea mașina, deși nu avea permis.

Potrivit ISU Ialomița, cele cinci persoane erau într-o mașină care s-a răsturnat.

Mai multe echipaje de prim-ajutor, precum și elicopterul SMURD au venit în sprijinul răniților.

Din păcate, șoferul, un tânăr de 24 ani, a rămas prins în mașină și a avut nevoie de descarcerare, însă după ce a fost scos, medicii au constatat că avea răni incompatibile cu viața și a fost declarat decesul.

Un bărbat de 49 ani, în stare gravă, a fost preluat și transportat cu elicopterul la Spitalul Clinic de Urgență București. Un alt bărbat, de 45 ani, avea mai multe traumatisme, unul cu vârsta de 22 ani, traumatism minor facial, escoriații la piciorul drept. Copilul, în vârstă de 3 ani, a suferit o contuzie la arcada stângă, Cei trei au fost preluați și transportați la Spitalul din Municipiul Urziceni.

În urma cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit că șoferul nu avea permis de conducere.

„Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un tânăr de 24 ani din localitatea Roșiori, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, conducea un autoturism pe DC27, din direcția Roșiori către Chiroiu, ar fi părăsit partea carosabilă pe sensul său de mers și s-a răsturnat în afara șoselei”, au stabilit polițiștii din Ialomița.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu va mai certati bai!!! Prostul ala de conducea nici nu avea permis!!! Iar cei care s-au urcat in masina alaturi de el sunt la fel de idioti!
1
0
Fugi la peste.unde ai invatat sa conduci?in satul Tulcea unde aveti un sens giratoriu,un semafor si 2 strazi?sau ai venit in capitala Dobrogei sa iesi din saracie si ai invatat sa conduci?
0
1
Sunt sofer de TL si stiu sa semnalizez cand schimb directia de mers ,stiu ce inseamna prioritatea de dreapta si stiu sa conduc cand sunt oprite semafoarele ,in comparatie cu unii soferi din CT.
0
0
In aceste localitati nici politie nu este!
0
0
Localitati de tuciurii care nu au nevoie de permis
4
0
Cei mai prosti soferi IL si TL
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272