REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° ConstanÈ›a Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° ConstanÈ›a Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Accident rutier în Coiciu: două maşini 'şifonate'; un ATV răsturnat! FOTO!

Accident rutier în Coiciu: două maşini 'şifonate'; un ATV răsturnat! FOTO!

Replica API 29 octombrie 2018 | 00:15 765

Un accident rutier a fost înregistrat în seara de sâmbătă, 27 octombrie, la intersecţia străzilor Portiţei cu Merişor.

Potrivit primelor informaţii, două persoane au fost rănite. Una a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral și una cu fracturi costale.

Potrivit oamenilor legii, la data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 19.00, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din orașul Negru Vodă, a condus un autoturism Opel Corsa pe strada Merișor, dinspre strada Trandafirului către strada Portiței, iar la intersecția cu strada Portiței nu a respectat indicatorul oprire și a intrat în coliziune cu un ATV cu remorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din Constanţa. Ulterior ATV-ul s-a răsturnat, iar autoturismul Opel a intrat în coliziune și cu un alt autoturism condus de o femeie, în vârstă de 34 de ani, din Constanţa, care circula dinspre bulevardul Alexandru Lăpușneanu către strada Soveja. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi bărbați, conducători auto.

Poliţiştii rutieri au declanşat cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prost cu Atv
4
8
Cel cu Opel avea prioritate
4
8
Din spusele oamenilor aflati la locul accidentului, soferul autoturismului Opel venea de pe drumul cu prioritate, vinovat ar fii soferul atv'ului.
6
7
Opel-ul era pe drumul cu prioritate.
5
8
In ct merge spaga la traseu prin intermediari 400euro alo dna pe ei
4
0
ce cauta cu atv-ul? ... folositi "parca".... pai din cele citate de voi nici voi nu aveti ce cauta pe drumurile publice din moment ce intrebati ce cauta cu atv-ul pe strada
3
5
Prostan mai mare decat tine nu este, asta de la 07:50, ce rahat conteaza marca masinii bai boule, daca era Mercedes sau Porsche nu tot dobitoc era soferul sau cum, mi-e si mila de logica ta dobitocule, da-ti foc.
6
0
Iar prostan cu opel face accident? ??
11
6
femeia de 34vde ani e buna?
6
12
Inainte sa scrieti ceva,informati-va, cel cu Opelul mergea pe Portiei,avea prioritate,iar cel cu Atv-ul a iesit ca smecherul brusc de pe str Merisor si cel cu Opelul a incercat sa-l evite, tragand de volan a intrat in BMW.Nu inseamna ca daca esti de la tara ai permis pe pile sau nu sti sa conduci o masina.Sunt si multi smecheri de oras,care conduc ca niste "cizme".
22
9
Majoritatea amenzilor rutiere in constanta se dau taranoilor veniti din satele de prin vecini. Cum e un acvident mai nasol prin oras, e si un taranoi implicat.
17
9
Prostan cu opel....nimic nou
13
7
Spaga la permis in ct in ultimu timp spaga mare la ct
6
2
Ce morti masi cauta ATVul pe drumul public? Politia Rutiera doarme!
28
6
parca ATV nu mai aveau voie prin oras
24
9
Din pacate cand se ingana ziua cu noaptea asa se intampla! Trebuie totusi sa remarcam faptul ca : strazile acestea secundare sunt prost semnalizate! Rau iluminate,iar instructorii dau buleala la ora,orele de sofat!
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272