REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Accident rutier în Mamaia: un pieton a fost accidentat GRAV! VIDEO

Accident rutier în Mamaia: un pieton a fost accidentat GRAV! VIDEO

Replica API 19 martie 2019 | 01:20 679

Cadrele medicale ale SAJ au fost solicitate să intervină, luni, 18 martie, în stațiunea Mamaia, acolo unde, în zona clubului Idu, a avut loc un accident rutier. Potrivit primelor informații, un pieton a fost lovit de o mașină.

Pietonul a fost rănit grav!

Ce spun oamenii legii:

Un bărbat, în vârstă de 22 de ani, luni, 18 martie, la ora 12.56, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, din staţiunea Mamaia, banda 3, dinspre oraşul Năvodari către Constanţa, iar în zona hotelului Victoria, a surprins şi accidentat un bărbat, de 66 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii, pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătorului auto. A rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului.

Polițiștii rutieri au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adica daca omu sta in fata zebrei poate sa stea mult si bine nu are prioritate daca soferu vrea il lasa sa treaca daca nu nu.Daca ai de unde ai primit tu carnetul de conducere ma prostule coclit.
0
0
Da ma prostule politististi au datele statistice merg cu ele la ministrul de interne care e om politic,minstrul prezinta situatia colegilor de la putere propune o lege si merge in parlament asta daca se vrea idiotule asa ca ori nu stii ori distorsionezi cand spui ca politisti nu le pot cere parlamentarilor sa faca legi.
1
1
Pietonii au prioritate doar daca s-au angajat sau sunt angajati in traversarea drumului prin loc permis! Deci pietonii nu au prioritate oricum si oricand doar pentru ca sunt pietoni!!!
2
2
Escule, mare dobitoc esti, pai tu crezi ca politistii cer parlamentarilor sa faca legi ? Dar pentru ca esti nemultumit si frustrat nu crezi ca ar fi mai bine sa mergi tu in fata parlamentului cu o pancarta de gat si sa ceri modificarea lor ?
5
2
In fiecare zi vedem soferi drogati,vitezomani,beti,oameni accidentati sau omorati si nici nu sa deschis sezonu.Ducetiva ma sefilor de la politie peste parlamentari si ceretile sa dea legi mai dure ca atat voi cat si parlamentari sunteti platiti din bani nostri.Parca aveti si motoul pentru cetatean sau cam asa.
4
3
Sarbu trebuie verificat
1
0
La Navodari toti cocalarii si tiganii conduc haotic !
8
0
Soferii nu inteleg ca ei trebuie sa incetineasca inainte de trecerea pentru pietoni , iar apoi sa opreasca daca este cazul , pietonii au prioritate
12
1
Cine mortii masii la pus sa treaca pe trecere????
0
10
bai frate acolo zona aia este f periculoasa s-a mai intamplat anul trecut la fel a murit un batran sa stea mai mult politia prin mamaia si iarna ca e belea ... dar na politia sa doar vara unde e de ciupeala ...
16
0
Chiar aseara, la REX, vorbeam cu un amic cat timp ii va lua acestui rupt in cur sa ramana fara permis. Iar astazi boom, accident.
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920