REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
17.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Accident rutier în zona Dacia. O ambulanță a ajuns într-un șanț. Video

Accident rutier în zona Dacia. O ambulanță a ajuns într-un șanț. Video

Replica API 15 septembrie 2022 | 23:58 13102

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină joi, 15 septembrie a.c., în Constanta, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona Dacia, acolo unde a avut loc un accident rutier.

Potrivit primelor informații, o ambulanță SAJ a ajuns într-un șanț.

Potrivit informațiilor noastre, ambulanța a ajuns în șanț în urma coliziunii cu un taxi.

.

.

.

Video:

A.V., A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
boule demsofer pe ambulanta care deranjezi lumea cu sirene ca ydiotul,te.au ajuns blestemele noastre!la mai multi!
0
0
L-ati votat pe Chitac acum spalati-va cu el pe cap
0
0
Voi ati votat si acum plangeti. De vina este primarul, care nu supervizeaza proiectul. Daca il vreti demis, poate fi demis in cca 5 ore, iesiti 200000 in strada si, va demisiona. Va cacati pe voi, aveti un gunoi de oras si va plangeti, dar nu faceti nimic...
0
0
ce se vede, ca inlocuieste pavele si borduri in tot orasul? asta era metoda de furat prin anii 2000! de unde cumpara pavelele si la ce pret? stie cineva?
3
0
Ce p******e de oameni locuiesc in Constanta asta, Mazare a stat o gramada de mandate si nu a facut decat festivaluri pentru asistati, acum vreti intr-un mandat totul refacut
1
0
Bai fraierilor, nu mai aruncati cu cacat in W.C. Constanta nu a avut niciodata un primar asa bun ca Wergil Chitac. Aveti incredere in W.C.
1
0
Atestatul ptr.taximetrie este dat la toate CI....LE analfabete cu complicitatea melitienilor.Ar trebui testati daca stiu sa citeasca si ridicate permisele.
0
0
De ceva timp este alt director la RAJA sustinut de PNL, Stroe a plecat.
0
0
Muta te in p***a matii la sat daca nu ti convine
0
0
primar, ce mai urlau cwrvele replica:demisia.....
1
0
Degeaba strigam demisia aici. La primarie in fata cu scandal nu e nimeni. Poate ne mai meritam si soarta.
1
0
Tot Chitac esti.
1
0
Powered by KITAK!
1
0
Cei care il acuza pe primar sunt oameni de doua parale, neavand creier.Cum bai,animalelor,primarul a facut santul,primarul repera tevile de la raja ?! Sa-i fie rusine super bogatanului de felix stroe,un derbedeu de prim rang !
0
1
De cand e lepra asta primar toata constanta arata ca dupa razboi
1
0
jigodiile astea au umplut Constanta de gropi si santiere care se misca cu viteza melcului si pe ei ii doare in koor.
3
1
Toti parazitii se fac taximetristi.
2
0
Cuie Mhitac
1
0
Multumim domnului Chitac pentru toate santurile din oras DEMISIA
2
1
Felix Stroe l-a sabotat pe Chitac, mizeria asta de om este avid de putere si face tot ce-i sta in putinta sa preia fraiele dupa ce i s termina mandatul lui Chitac. Adevaratul vinovat pentru situatia lucrarilor din Constanta este mizeria de om megaloman Felix Stroe, care-si urmareste interesul personal si-l doare pe el undeva de bunastarea cetatenilor. Puie Melix.
1
3
Uitati-va un pic in orasul asta la santierele deschise si vedeti la cate se lucreaza si daca mai misca ceva, sunt 2-3 muncitori care stau sprijiniti de lopata, se plimba sau orice altceva mai putin munca. Nu exista ritm, lucrari ce se pot executa in 30 de zile se fac in 3-4 ani.
3
0
Si daca nu era santul si intra in elicea aia, tot Chitac era de vina? nu sunt pro Chitac, dar nu-l mai absolviti de vina total pe soferul ambulantei. Am vazut destui idioti. Chiar aseara unul facea slalom pe Baba Novac, fara sirene, fara semnale, fara misiune, fara nimic.
1
4
S-a umplut paharul. DEMISIA
1
1
Unde esti primarule sa veghezi la buna desfasurare a lucrarilor? Unde esti cand lucrarile sunt inghetate de si in mare parte par abandonate? Ce se intampla cu orasul asta? Cati nervi si stres se acumuleaza pe sosele? Na ca uite ca de sunt afectate si serviciile de urgenta din cauza nepasarii? DEMISIA
4
0
mortii matii de sofer de pe ambulanta care mergi cu sirenele la 5 dimineata Mangalia gara.Pune sirena in sant boule!
1
1
Chitac tu esti, taci in plm. Nu iti pica bine?
5
0
poate nu stii dar borduri si pavele s-au pus si acum 20 de ani!! acum doar se inlocuiesc!!
4
0
Domnul chitac nu stie cum e in oras, vine cu masina pana la intrare in oras.. de unde il preia soferul. Fmmm de primar
0
0
Scolile de soferi din Ro produc babuini in trafic pe scara rulanta. Se merge pe principiul lasa sa faca scoala de soferi ca invata pe urma sa conduca. Ar trebui sa se studieze conducerea defensuva la cursurile scolilor auto si sa se dea examen separat la aceasta materie. Si candidatii scolilor auto testati la inscriere psihologic in mod serios cine are probleme la cap nu are ce cauta la volan, la fel si cei cu iq sub 90.
0
0
este plin orasul de gropi nesemnalizate corespunzator.Armata de inspectori din primarie nu-si face datoria.
3
0
Vi s-a intamplat vreodata in trafic sa auziti muzica venind de la o masina care se afla la peste zece metri de voi? Cum naiba sa mai auda acest tip de oameni sirenele ambulantelor si politiei? Degeaba pun astia in functiune sistemele de avertizare. Legea este p*****a si incompleta.
1
1
Gagiu din palazu cu pors sa imi bagpulaintotaa familia ta de semi analfabet. Abia astept sa te prind in trafic fmm de taranoi mamaligar cu arfe de presedinte. O arzi la terase la rozmarin si orasu se duce dracu.
0
0
Si uite asa, psd, va gastiga iar la alegerile viitoare. Din pacate. Oricum, ce mai mare puie ne-am luat-o cu pnl. Penelisti, sunt mai periculosi, doar au facut scoala la psd si si-au dat masteratul la pnl. Cred ca martalogul de amiral, a vrut ca refugiatii ukrainieni, sa se simta ca acasa, altfel nu-mi explic. Praf e tot orasul fara nicio logica.
0
1
Amiralul dar ce vina are el ca taximetristul nu a acordat prioritate?intreb.aaa, ca lucrarile sunt facute haotic,da.ca primaria a fost sabotata de catre raja,in speta felixache stroe da.dar asta nu scuza si nu il absopva pe taximetrist de culpa.trebuie sa stiti ca proiectele incepute sunt proiectele psd iar lupta politica ne afecteaza pe toti.Chitac este unul dintre cei mai slabi edili din Romania iar daca a castigat a castigat pe puie msd nu ca este el vreo capacitate.el saracu nu stie si nu poate sa duca o fraza pana la capat daramite sa guverneze un oras.sper ca acel copil sa fie ok
0
0
Va mai intreb daca noi mai avem politie rutiera in oras care ar trebui sa fie pe strazi mai ales la orele de virf cind gibonii isi fac de cap si incalca legea cu buna stiinta. Daca le atragi atentia iti arunca niste cuvinte jignitoare greu de reprodus iar daca faci reclamatie nu ti se face dreptate ca nu ai probe. Legi de c..t facute de niste neispraviti.
0
0
Bravo Chitac! Ai defrisat soseaua Mangaliei si asa a ramas de 5 luni nici dracu nu lucreaza acolo! Ai defrisat Aurel Vlaicu si de 1 an nici dracu nu lucreaza acolo! Baaa tu in ce oras traiesti..cat iti mai bati joc de noi?
1
0
Bravo chitac cel mai tare primar! inca un mandat te votam !
0
0
Majoritatea taxiurilor nu ar trebui sa fie in trafic, sunt niste rable. Taximetristul ar trebui testat mult mai serios, multi nu sunt apti psihic
1
0
Normal ca boul de Chitac este vinovat. Uitati va cum arata orasul asta, transee peste tot la care nu se mai lucreaza si in loc sa finalizeze ce a inceput idiotul mai deschide un santier. Asta se intampla cand alegi un primar care a asfaltat doar apa marii pana acum.
3
0
Huoooooooo primaria
1
0
In idiotenia lui, Chitac crede ca daca face toate proiectele lui Fagadau simultan si vor fi gata pana la alegeri, va castiga primaria din nou. A paralizat intregul oras, fara esalonarea lucrarilor, punand constantenii in pericol si batandu-si joc de timpul lor. Aurel Vlaicu, Lapusneanu, Ferdinand si altele simultan au facut traficul un cosmar. Taximetristii idioti tot de la primarie primesc autorizatia, o fi pe spaga?
0
0
v-a tinut mascariciul numai in carnavaluri si pungi cu pomeni. ti-ai d r a q u de ghertzoi parveniti. va deranjeaza la nas ca sunt lucrari ce trebuiau facute acum 20 de ani, cel putin. e vinovat santul ca d o b i t o c ul de taximetrist nu a acordat prioritate.
0
0
Jegul de taximetrist e de vina, eu ii vad cum se comporta zilnic in intersectia respectiva, se baga mult in fata, dincolo de liniile de demarcatie si forteaza intotdeauna semaforul.
1
0
Chitac e de vina .
0
0
Leii parale in spitale girofare la intrare
0
0
In ambulanta se aflau oameni care erau transportati, pentru nestiutorii care comenteaza ca a fost pusa degeaba sirena. In aceasta intersectie se intampla frecvent accidente, faptul ca se lucreaza acum si sunt gropi este un eveniment nefericit.. politia si ambulanta a ajuns la locul faptei in maxim 1- 2 minute asadar bucurati va ca sunteti in Romania macar o data.
0
0
Sa se sature sa mai puna sirene aiurea,politia doarme in bocanci,inchide ochii
0
1
La puscarie Chitac! Nu ai dat o tura prin oras sa vezi in ce hal sunt semnalizate lucrarile,pe timp de noapte. Esti singurul responsabilt pt tot ce se intampla in orasul asta
1
1
"Felicitari" primare Chitac.
2
2
Sa ii multumim lui chitac pentru ca a reusit sa faca orasul sa arate ca dupa bombardamente.azi o groapa,maine un crater
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272