REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

ACCIDENT RUTIER LA MEDGIDIA. A izbit frontal un stâlp: 3 victime

ACCIDENT RUTIER LA MEDGIDIA. A izbit frontal un stâlp: 3 victime

Replica API 5 ianuarie 2019 | 00:57 250

Un autoturism s-a izbit frontal de un stâlp în municipiul Medgidia. Accidentul a avut loc în zona fabricii de ciment, de pe strada Poporului.

Un echipaj al ambulanței și unul din partea SMURD s-au deplasat la fața locului pentru a acorda primul ajutor. Din primele informații este vorba de trei victime, una neconștientă și două conștiente. Victimele prezintă contuzii, leziuni superficiale ale pielii, dar sunt stabile hemodinamic și respirator. Persoanele rănite au fost transportate la Spitalul Municipal Medgidia.

Este vorba de un bărbat de 20 de ani, pasager în partea dreaptă față, care a suferit un traumatism cranio-cerebral cu înfundare fronto-temporală stângă, dar și fracturi închise la ambele gambe.

A două victimă are 17 ani. Băiatul, pasager în spate, prezintă un traumatism cranio-cerebral închis și un traumatism cranio-facial.

Șoferul, un bărbat de 24 de ani, este conștient, dar policontuzionat, și are o sângerare nazală.

C.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti pe rasa matii viitorul acestei tari.Multi dintre voi sunteti niste handicapati cu carnetul in buzunar luat pe spaga.Mergeti la comentu'sa va spargeti in figuri facand cerculete si ambaland motoarele poate pica vreuna de 16 ani in mrejele voastre.Habar nu aveti de legislatie retardatilor.Omorati lumea pe strada.Auzi la el"viitorul tarii".Mars la munca nu mai in viitor matii
1
2
Ai 24 de ani si esti mai prost ca porcu , citeste n mortii matii , ca prostovanul ala de la volan , era de o seama cu tine animalule ..Te-a trimis tactu si mata la scoala si tu mergeai la cersit , prin gara ,de-aia ai iesit asa agramat animalule .Tu nu esti viitorul tarii cretinule , esti unul din deseurile societatii , in loc de creieri , ai muci ,in dovleacu ala care-l cari pe umeri fara nici un motiv... Te as condamna la 20 de ani, pt violarea -n forma continuata , a limbii romane analfabetule .....
6
1
Eu cred ca ar trebui sa se dea o lege prin care sa se interzica tuturor cretinilor sa iasa in public, atata timp cat accidenteaza atat de grav limba romana. Ce zici de asta?
10
1
Alex are dreptate
2
7
Ii repar eu la mine la spital
1
1
cretinilor!
2
2
Eu sunt sifonul politiei,ma gasiti la Taxi in Cernavoda pe centru,am furat motorina de la freza de asfalt,am cu ce ma misca!Evaziune la greu!
2
2
Cine e soferul si ce numar avea masina?
0
1
Esti idiot alex?? Era un retard ca tine de 24 de ani, care se credea sofer... Nu un om invarsta ca taicatu
18
3
A-r trebuii sa sa deie o lege ca ce-i peste 60 de ani sa numai aiva voe sa conduca ca sant inplicati an multe accidente sa fim lasati doar noi tineri sa conducem ca noi tineri santem viitoru tari eu sant tanar ce pula mea am 24 de ani
5
28

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212