REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.9° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Acționarul majoritar de la Șantierul Naval Daewoo Mangalia a primit banii pentru programul de salvare

Acționarul majoritar de la Șantierul Naval Daewoo Mangalia a primit banii pentru programul de salvare

Replica API 19 aprilie 2017 | 00:16 525

Grupul Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering, acționarul majoritar al șantierului DMHI, a primit acceptul creditorilor pentru a desfășura programul de salvare ce înseamnă conversia în acțiuni a unor datorii și acordarea de noi fonduri pentru șantier.

Astfel, s-au convertit în acțiuni datorii de peste 3,3 miliarde de dolari și s-au acordat fonduri în valoare de 2,6 miliarde de dolari. Potrivit planului de salvare, deținătorii de obligațiuni Daewoo vor converti în acțiuni jumătate din datoria de circa 1.500 miliarde woni (1,3 miliarde de dolari) sub forma de obligațiuni și vor acorda constructorului de nave o perioadă de grație de 3 ani pentru plata diferenței. Cele două bănci creditoare, Banca Coreeană de Dezvotlare și Banca Coreeană de Import-Export, au acceptat conversia unor împrumuturi în valoare de 1,4 miliarde de dolari, la care se adaugă o injecție de capital în valoare de 2,6 miliarde de dolari, ce va fi efectuată la sfârșitul lunii aprilie sau la începutul lunii mai.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred ca unii au confundat DSME cu DMHI
0
0
Nasule iar ai pus botu?
0
0
Specialistii in acest domeniu din Mangalia au fost.nevoiti sa emigreze prin alte tari si acum cu toti parvenitii faceti nave pentru greci pe nimic cand Ro cumpara de la alti nave orasul Mangalia era plin de personal autohton acum ati adus primar din Constanta sa falimenteze tot de la statiuni oras si santier nimic nu a scapat ne distrus cautati in statistici cati specialisti din santier sant plecati din Mangalia daca paguba a transformato acum in actiuni cine este cumparatorul si cine este arestat pentru paguba adusa statului si orasului distrugeti cu premeditare sa l vindeti la olandezi.
2
0
Pana la urma conducerea a fost mereu doar dirijata de coreeni,asa ca tot ei trebuie sa dea de cap situatiei. Ei au venit ca sa aiba un punct solid in Europa si mana de lucru platita cat mai de cacat la nivel de industrie specifica. Au reusit ,asa ca e fix treaba lor sa faca ce e mai bine daca vor sa-si mantina pozitia.De angajatii romani,la naiba,cui ii pasa,sunteti nebuni? Nici actionariatul romanesc nu e decat pamant de flori in aceasta problema,ce asteptati,naivilor?
6
1
Si cu cei care au adus DMHI in situatia asta,ce se intampla?Raman in functii,sunt considerati salvatori?La ce viitor sumbru se arata in momentul asta ar trebui injectii de capital cat mai dese!
6
2
Dar dece trebuia sa se ajunga aici? Tot cei de sus au facut cartile,si tot iei sunt cei care au furat banii,nu saracii muncitorii de rand! Nu doresc sa fiu rautacios dar platiti muncitori sa nu plece afara din tara si sa vedeti ca o sa fie mai bine,si totodata schimbati pe toti de sefii !
6
0
e frajala sunt satula de minciunile lor
5
1
si banii ptr firmele subcontractoare...pe cand? numai chichite si eschivari...
3
6
..romanasul nostru e unic,acu e rau ca se da bani ptr salvare,ba da nici dracu nu va multumeste ...!
5
3
Asta se cheama praf in ochi.Nu salveaza nimic, este un imprumut care acopera o parte din datoriile catre statul corean, chiar nu vad ce salveaza. Nu reiese ca situatia santierului se reabiliteaza datorita unor contracte ferme astfel incat muncitorii santierului sa nu -si piarda locurile de munca.
8
1
Ei fura bani prin firmele interpuse iar salariatii sunt dati afara o parte si cica asta e redresare
14
3
Nu am inteles nimic din acest subiect. Unde e partea in care spune ca va fi mai bine pentru mine muncitorul,ca nu am vazut
13
1
dar cum da bani inapoi daca nu sunt contracte pe anul 2018 cu ce ajuta
17
1
Veste buna
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272