REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Adamclisi: MAȘINI PRAF; unul dintre șoferi sub influența alcoolului!

Adamclisi: MAȘINI PRAF; unul dintre șoferi sub influența alcoolului!

Replica API 3 mai 2019 | 00:02 526

O femeie de 21 de ani, la data de 1 mai, ora 21.20, a condus un autoturism pe DN3, în localitatea Adamclisi, cu direcția către localitatea Băneasa. Ajungând la kilometrul 197, a efectuat viraj la dreapta pentru a intra pe strada Cetății și a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, de 24 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto și a pasagerului dreapta față din cel de al doilea autovehicul, un bărbat, de 26 de ani.

Conducătorul auto a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii rutieri au declanșat cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest traseu Constanta - Ostrof, a fost foarte aglomerat in ziua de 1 Mai ! Vitezomani foarte multi ! Aveai impresia ca sunt pe autostrada !
1
3
totul pleaca de la cei 7 ani ... de acasa.
1
5
Dovada ca nu bautura este responsabila ptr accidente ci necunoasterea regulilor de circulatie respectiv lipsa abilitatilor psihomotorii de a conduce autovehicule! Tocmai de aceea toate statele lumii, dezvoltate sau nu, cu exceptia Romaniei Ungairie Cehiei si Slovacieii, permit conducerea sub influenta alcoolului! Ptr prostii care comenteaza cu beti la volan, starea de ebrietate se instaleaza la peste 1 la mie taman de ceea este infractiune!
7
3
Sunt chestiuni de respect reciproc si bun simt , in Constanta : ori sunt beti la volan , ori nu sunt beti , dar intra cu viteza pe contrasens , ori conduc cu viteza in oras . Si ce sa faca politia , daca soferilor constanteni , nu le pasa ? Asta nu tine de scoala fe soferii , clar , ci de firea omului , respect etc . Tine de o mentalitate colectiva negativa , a Constantei : rabdarea si respectu , este pentru cei slabi .
7
7
sunt cei mai buni meseriasi ! cate accidente au provocat cei sub influenta alcoolului si cate cei care nu adapteaza viteza , nu-si pastreaza banda de mers sau mai grav nu stiu sa citeasca ! nu spun ca e bine sa conduci beat , dar statistica vorbeste ! politia stie asta !
11
3
In cazul de fata cel baut nu are nici o vina , va raspunde doar ptr. alcoolemia lui...in schimb madam cratita a intrat pe contrasens !
18
3
Sunt frecvente accidentele in jud Constanta,mai ales cele unde soferul este baut,datorita nepasarii si neimplicarii politiei!
4
14

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272