REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Adelina Pestrițu și Rocsana Marcu, întrecere în proba costumelor de baie pe zăpadă

Adelina Pestrițu și Rocsana Marcu, întrecere în proba costumelor de baie pe zăpadă

Replica API 31 decembrie 2019 | 00:00 1306

Adelina Pestrițu și Rocsana Marcu

foto: Click!

Costumul de baie e un accesoriu indispensabil vedetelor noastre chiar și iarna, pe zăpada. În acest sezon, Rocsana Marcu a deschis seria fotografiilor în care apare sumar îmbrăcată și desculță, deși pe jos s-a așternut un strat generos de nea, iar bruneta a venit și ea tare din urmă cu o imagine de la Poiana Brașov, unde temeperaturile în termometre au coborât mult sub pragul înghețului.

A devenit o modă și la noi ca în fiecare iarnă, vedetele noastre să apară în imagini sexy în costum de baie pe zăpadă. Nu înregistrăm o premieră, ci vorbim doar de o continuitate. În anii trecuți, Raluka și Ana Baniciu, dar și Cristina Șișcanu și-au expus formele pentru câteva minute în zăpadă îmbrăcate ca pe plajă.

Cristina Șișcanu

foto: arhiva personală

Anul acesta, trendul dat încă din 2015 de Kim Kardashian, care a apărut pe ger într-un costum de baie cu blană, a fost continuat de Rocsana Marcu.

Rocsana Marcu

foto: arhiva personală

Zilele trecute, blondina, care s-a retras din televiziune de ceva timp, a ieșit pe terasa hotelului într-un costum de baie roz bombon, iar duminică seara a venit rândul Adelinei Pestrițu.

Aflată în vacanță cu soțul Virgil Șteblea și fetița ei Zenaida la Poiana Brașov, vedeta a îmbrăcat un costu de baie negru pe care l-a accesorizat cu o pereche de apreschiuri la modă într-o nuanță de auriu.

Adelina Pestrițu, Virgil Șteblea și Zenaida

foto: arhiva personală

„Mi-a văzut cineva paltonul?”, și-a întrebat Adelina fanii de pe Instagram. Vedeta însă nu l-a dat însă și posibilitatea de a-i răspunde. Ea și-a a închis rubrica de comentarii, conștientă fiind probabil de reacțiile care nu ar fi fost pe placul ei după așa o apariție îndrăzneață.

Chiar și așa, bruneta nu a scăpat de comentarii. Fanii nu au ratat ocazia de a o „taxa” pe vedetă la următoarea postare. „Bine că te-ai îmbrăcat, mă gândeam tot la tine să nu cumva să răcești”, este replica ironică a unui urmăritor.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cioara operata
5
0
merita km de pwla
3
1
ce curve proaste...! prima poza adelina pestritu este photoshop-ata , capul sta sa se intoarca cu nasul exact pe linia curului...
7
0
Ai dreptate romane,dar femeile tinere,frumoase si serioase care nu se dezbraca sa le vada toata lumea nu exista si uite asa unele femei de 30-40 de ani au inpresia ca ele sunt frumusetile Romaniei,adica proastele astea cred ca in Romania nu sunt fete de 20 de ani mai frumoase decat ele.
6
2
femeile serioase nu apar dezbracate prin ziare,reviste si la tv.cu formele goale,sa creat o adevarata industrie si sa impus in fata masculilor prin indobitocirea lor zilnic cu imagini cu femei dezbracate,totul e bani si iar bani,snobism si prostie...
6
0
Astea da femei...mult ale altora pentru publicitate si faima pana se "piroponesc" de disperarea ceasului nu ala Vacheron ci biologic,bune ele ca orice "toarta" speciala si consumabila in functie de consumul ei
3
0
Astea da femei, nu trebuie sa ai calorifere in casa !
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272