REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
10.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Adi Minune și-a mutat parangheliile la sat: Vă aștept în județul ”Costanța”! Video

Adi Minune și-a mutat parangheliile la sat: Vă aștept în județul ”Costanța”! Video

Replica API 30 iulie 2022 | 00:00 1894

Adi Minune se mută cu parangheliile pe litoral. Dacă săptămâna trecută i-a serbat ziua fiului său în Mamaia, iată că acum va avea un concert în Pantelimon. Cu această ocazie, artistul s-a filmat în timp ce invită lumea la petrecere, în județul... ”Constanța”.

Adi Minune

Chiar dacă s-a dus vorba că litoralul este gol, că nu vin turiștii, că prețurile sunt mari și așa mai departe, iată că, din câte se pare, lucrurile nu stau chiar așa, iar turiștii au început să-și facă apariția. Un alt lucru pe care îl știm, sau îl bănuim, este acela că vedetele se cam ”mută” vara pe litoral. Fie că vin la distracție sau relaxare, ori la muncă, cert este că județul Constanța devine o a doua casă pentru ele, pe timpul sezonului estival. Astfel, printre toate informațiile de vedete la plajă sau prin cluburi, iată că Adi Minune, celebrul manelist, îmbină utilul cu plăcutul.

Video:

A petrecut de ziua fiului lui în Mamaia, la White Tower, a mai cântat pe ici, pe colo, iar acum va poposi în localitatea Pantelimon.

”Salut, dragii mei! 31 iulie, comuna Pantelimon, județul Costanța. Vă așteptăm într-un număr cât mai mare alături de Adrian Minune și surprizele mele”, a spus Adi Minune într-un clip video, pe care primarul din Pantelimon, Costel Armășescu, l-a promovat.

Video:

Un alt clip postat de primarul din Pantelimon ne-o arată pe Maria Dragomiroiu.

”Bună ziua, dragii mei, sunt Maria Dragomiroiu. Duminică, 31 iulie, vă aștept la Zilele comunei Pantelimon, județul Constanța. Abia aștept să vă cânt”, a spus cântăreața.

După cum bine v-ați dat seama, este vorba de Zilele comunei Pantelimon, acolo unde, duminică, 31 iulie, pe lângă Maria Dragomiroiu și Adi Minune, vor urca și alți artiști.

L.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acest.......era in FERARRI lui,se ducea in zona ABATOR la un local sa cante in zona,pe trecerea de pietoni in dreptul blocului SM2, ERA SA-L OMOARE PE FIUL MEU CAND TRANVERSA REGULAMENTAR PE TRECERE,NUMAI DUMNEZEU A FACUT CA BOLIDUL SA TREACA PE LANGA FIUL MEU LA CCA 10 CM,DECI 10 CM L-AU SALVAT DE LA MOARTE,cand l-am intrebat ca nu a respectat nici un semn de circulatie,chiar era sa omoare pe cineva pe trecerea de pietoni,acest... mi-a raspuns ca se grabea si daca-l omora nu era nici o problema,el are baniiiii si se descurcurca.DECI,SPUNETI CE SENTIMENT SA AM EU DESPRE ACEST EINSTEIN ???
1
0
boratii si primarii, cel mai sudat cuplu cand vine vorba de jefuirea banului public pe susanele maneliste,
0
0
Muye cu kakao
1
0
Nu-i niciun sens giratoriu pe traseul de zbor?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272