REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

AEC organizează un protest la București pe tema transportului elevilor

AEC organizează un protest la București pe tema transportului elevilor

Replica API 19 ianuarie 2020 | 16:51 216

Conform Asociației Elevilor din Constanța, în ceea ce privește depunerea cererilor de începere a urmăririi penale pe numele membrilor Guvernului responsabili de problema transportului elevilor, Ministerul Educației și Cercetării le-a transmis vinerea aceasta o invitație pentru a participa la un grup de lucru pe tema transportului elevilor luni, 20 ianuarie.

Sursa foto: Facebook

Totuși, tematica discuțiilor are legătură cu Decizia Curții Constituționale nr. 657/2019, care a declarat neconstituțională decontarea navetei elevilor doar pe bază de abonament.

Pe agenda de lucru nu se regăsește niciuna dintre solicitările AEC, motiv pentru care aceștia vor prezenta reprezentanților Ministerului Educației, Ministerului Transporturilor și Ministerului Dezvoltării un draft de proiect de Ordonanță de Urgență a Guvernului care să rezolve toate problemele transportului elevilor.

Astfel, delegația AEC la București de luni, 20 ianuarie, va depune cererile de începere a urmăririi penale la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție dar și la Administrația Prezidențială urmând ca apoi membrii asociației împreună cu AEBI să demareze un protest pentru rezolvarea problemei transportului elevilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da ma desteptule, sa nu mai cerem nimic, sa fure unii pana fac averi pentru cinci generatii.Peste tot in lume sunt si masuri de protectie sociala.De aia platesc taxe si impozite eu personal, ca unul care este in suferinta, in saracie sa primeasca macar o firimitura si de la mine.Nu vor sa plateasca transportul elevilor,atunci de ce nu au construit internate si sa nu faca naveta un elev si sa se scoale cu noaptea-n cap sa ajunga de la sute de km la un liceu , cu un o taraboanta de masina.
0
2
Cine ii impinge la asa ceva? Ei personal nu platesc nimic. Platesc parintii lor. Toti vor cate ceva in tara asta. Cat mai gratis, cat mai de pomana. Toti vrem asistenta sociala si venituri, pensii, burse gratuitati speciale . Asa s-a dus Grecia in jos. Cu tot felul de revendicari si gratuitati. Nici azi nu si-a revenit economic. Trista tara Romania scria cineva pe aici. Mai opriti-va din cersit dracului.
4
1
transportul elevilor era o chestiune privata cu ceva ani mai inainte, si era mai bine asa, acum vor totul moca si tot sunt stresati oricat le-ai da !
4
2
Pune ti mana si invatati si lasati protestele si plangerile penale ca sunteti vai de mama voastra! Majoritatea dintre voi sunteti semi analfabeti, va faceti temele de pe google si va doriti sa aveti numai drepturi!
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272