REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Afaceriștii din Argeș s-au mutat la Corbu

Afaceriștii din Argeș s-au mutat la Corbu

Replica API 14 aprilie 2022 | 22:01 2044

Comuna Corbu se află în apropierea staţiunilor Mamaia Nord și Năvodari, localizată în sudul Rezervaţiei Delta Dunării. Corbu a devenit o zonă turistică liniştită, într-o continuă dezvoltare, atrăgând de la an la an tot mai mulți turişti datorită plajei late, a lacurilor aflate în apropiere, precum şi a investiţiilor în unităţi turistice ce sporesc gradul de confort al zonei. Și cum cererea este mare, tot mai mulți investitori continuă să construiască structuri de cazare. În acest caz se află și argeșeanul Popescu Paul Gabriel, administratorul firmei Popescu Beach Resort.

Dezvoltarea comunei Corbu a dus la necesitatea sporirii numărului de locuinţe, precum şi a unităţilor de cazare şi agrement. Argeșeanul Popescu Paul Gabriel, administrator al societății Popescu Beach Resort, firmă ce a luat naștere în anul 2021, s-a adresat Agenției pentru Protecția Mediului. Firma condusă de bărbat are în plan construire unui camping cu structură de primire parter tip căsuțe de camping, bungalow, bar și grupuri sanitare și anexe. Conform documentelor depuse la APM, suprafața construită a investiției va fi de 132 de metri pătrați, terasa va avea o suprafață de 80 de metri pătrați, în timp ce spațiile verzi vor avea 408 metri pătrați. Perioada de implementare este de 2 ani de la obținerea tuturor documentelor, iar valoarea totală depășește suma de 132.000 de lei.

În acest sens a făcut o solicitare către Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa pentru ca aceasta să evalueze impactul pe care lucrările l-ar avea asupra mediului. Se pare că această acţiune nu este necesară, iar firma poate demara procedurile în vederea obținerii documentelor necesare pentru începerea lucrărilor de construcții.

Date despre Popescu Beach Resort SRL

Așa cum am arătat mai sus, firma Popescu Beach Resort SRL a fost înființată în anul 2021 și are sediul în comuna Hințești, județul Argeș. Societatea are ca obiect de activitate ,,parcuri de rulote, campinguri și tabere”. Unicul administrator și asociat în cadrul firmei este Popescu Paul Gabriel.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212