REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Florin Piersic a fost transferat de la Cluj-Napoca la București, după operația la inimă

Florin Piersic a fost transferat de la Cluj-Napoca la București, după operația la inimă

A.F. 8 mai 2024 | 00:00 1859

Deși medicii din Cluj Napoca au anunțat, marți după-amiază, că actorul este în stare stabilă, după operația pentru extragerea sondelor de stimulare și îndepărtarea stimulatorului cardiac, se pare că acum s-a decis transferarea sa la Institutul Matei Balș din București.

Florin Piersic a fost transferat de la Cluj-Napoca la Bucuresti, dupa operatia la inimaFlorin Piersic

Familia lui Florin Piersic ar fi decis transferarea actorului, marți seara, la un spital din Capitală, pentru a continua tratamentul cu antibiotice și pentru proteza de la picior, scrie antena3.ro.

Avionul SMURD nr. 1123 execută o misiune secundară, pentru transportul unui pacient cu afecțiuni cardiace de la Cluj-Napoca la București.

Florin Piersic a fost transferat de la Cluj-Napoca la Bucuresti, dupa operatia la inima

La primirea solicitării, avionul SMURD se afla implicat în exercițiul NATO "Vigorous Warrior 2024", desfășurat în Ungaria.

În jurul orei 19:15, aeronava a decolat din zona de desfășurare a exercițiului, respectiv Baza Aeriană Pápa din Ungaria către Cluj-Napoca.

Aeronava se află pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca, în procedura de transfer a pacientului către echipajul aeronavei, urmând să decoleze către București, unde va preda pacientul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unele surse spun ca Florin Piersic ar avea septicemie ,păcat
0
0
PENTRU ...DUNCA... DACA-L REGRETI PUPA-L IN....K....UR... DE LA 1 MM CA SA-TI TREACA...TOATE JEGURILE ACESTEI TARI TREBUIE REGRETATE??? TE INSELI...ACEST INDIVID ESTE UN....JEG...
2
1
Au murit toti din generatia lui. Cat mai vrea sa traiasca hodorogul? Ii urez sanatate
2
3
Dacă nu era vorba de Maestrul Florin Piersic, nu se puneau în mișcare atâtea forte. Dacă era un om obișnuit, îl plimbau intre spitale, până murea, cum s-a întâmplat cu mulți alți r*mâni de rand. Îi doresc Maestrului ca Dumnezeu să îi mai dea zile, sa fie bine...
4
0
Principalul adversar al lui Foleanu e ...PSD
2
1
Endocardita? Daca ramane in Romania l-a halit balena
2
0
Statul r*mân nu are bani pentru un transfer la Viena sau Paris Un mare actor r*mân plimbat între mizeria de spitale din Romania
5
1
Ok.In Constanta se sta 11luni pt o iconografie.Inxompetenta si nepăsarea este la ia acasa in spit sf Andrei.Nu mai vb de pildele care tre sa le ai cu toate că unu sint chiar asigurați medical plătesc taxe pt sanatate,sint chiar si persoane cu handicap printre ei.Bani sa fie multi si buze dulci pt recturile diverșilor medici.Sanatatea e pe ultimul loc.Un fost MENEGER de kit.O actuala administrație din acelasi material.Oameni sint vai si vai.Davaslamuie.
10
0
Pacat, il pierdem...
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468