REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
19.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Agenții economici, invitați să închirieze un imobil prospăt reabilitat de RAEDPP

Agenții economici, invitați să închirieze un imobil prospăt reabilitat de RAEDPP

Replica API 6 septembrie 2019 | 01:02 382

Florin Gheorghe

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” (RAEDPP) Constanța a finalizat reabilitarea primei clădiri din cele aflate în reparații. Este vorba despre un imobil situat pe strada Ilarie Voronca, care era până de curând în stare avansată de degradare. Dacă înainte de reabilitare, pereții și tavanul erau plini de mucegai, fațada exterioară era degradată, prezentând un risc major de accidente, iar tâmplăria era deteriorată, acum imobilul și-a schimbat complet înfățișarea! Astfel, fațada a fost refăcută în totalitate, tâmplăria exterioară a fost înlocuită și au fost montate gratii cu jardiniere la ferestre, pentru a da zonei un plus de culoare. De asemenea, s-au făcut reparații interioare: au fost refăcute tencuielile, au fost zugrăviți pereții și tavanul, iar la rândul ei, instalația sanitară, grav afectată, a fost reparată. La sugestia RAEDPP, proprietarii de la etajele superioare au refăcut fațada din dreptul locuințelor lor, pentru ca arhitectura imobilului să își păstreze aspectul uniform și armonios.

„Aflat într-o stare accentuată de degradare, spațiul nu era accesibil pentru închiriere, însă acum, grație noii înfățișări, urmează să fie scos la licitație și va fi închiriat agenților economici. Veniturile înregistrate vor fi utilizate la reabilitarea altor clădiri aflate în administrarea Regiei, care apoi vor fi date în exploatare. Urmează să finalizăm lucrările și la alte clădiri care sunt în momentul de față în reparații”, a declarat directorul general al RAEDPP, domnul Florin Gheorghe.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stiu doar ca frustratii comenteaza la un articol despre persoane care nu au legatura cu subiectul. Nu le stiu pe toate. Doar atat. Bine ca a mai aparut un frustrat , daca nu o fi acelasi.
8
0
Imobilul a fost modernizat cu firma lu tasu. Limbricul asta lu oprea si un sfert nu leaga astia inca? Numai nenorociri a facut
6
1
cam prea le stii tu pe toate, dar macar stii si de la ce vine Muioara? vine de la muie? ce mecla are Muioara ca nici muie nu i-as da
3
8
Facem ca de obicei 50% pe factura 50% spaga?
6
1
RAEDPP - o institutie fara rost, plina de directori cu salarii exagerate. Zona peninsulara este plina de ruine datorita neimplicarii, sau lalaieii RAEDPP-ului.
10
1
Mai frustratule care esti, sa sti ca dna Valcov nu mai este demult colega cu voi jigodiile dracului. In al doilea rand dna Valcov a fost si va ramane un OM si nu ar mai putea fi colega cu niste jeguri. Frustratule ,am crezut ca ti-a trecut ura asupra "fostei colege"
12
4
Muioara Valcov nu mai este colega la raedpp, dar sunt sigur ca rade de frustratii care comenteaza din lipsa de viata personala si care mor de grija ei
13
3
Imobilul va fi inchiriat colegei noastre Muioara Valcov, care traverseaza o perioada de reconversie a bazdacului !
10
13

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272