REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
10.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Agenţiile de turism URLĂ după clienţi! Turiştii, după VACCIN

Agenţiile de turism URLĂ după clienţi! Turiştii, după VACCIN

Replica API 3 decembrie 2020 | 09:38 2071

Constănțenii se tem să-și mai rezerve vacanța de Revelion, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Pe partea cealaltă a baricadei, reprezentanții HoReCa spun că au înregistrat pierderi de peste 80%. Cu toate astea, hotelierii speră că de Revelion vor veni turiștii să petreacă trecerea dintre ani, în unitățile de cazare pe care le dețin. La fel cum şi turiştii speră sau visează la vaccinul promis de autorităţi.

Constănțenii sunt extrem de precauți când vine vorba de vacanță, în această perioadă. Pe de o parte este frica de a se infecta, iar pe partea cealaltă este vorba de măsura luată de autoritatea locală de a carantina mai multe localități din județ. Corina Martin, directorul Agenției de Turism Mistral Tours, ne-a explicat de ce nu mai vor să își rezerve constănțenii vacanța de Revelion din timp. „Oamenii sunt precauți. Realitatea ultimelor săptămâni și luni ne-a învățat că ne putem aștepta la absolut orice din partea autorităților. Românii așteaptă în acest moment să se apropie de sărbători. Acum, mulți ar dori să călătorească, mulți ar fi vrut să își cumpere deja pachete de Revelion, pun doar întrebări la agențiile de turism, dar nu cumpără. Nu cumpără de teama că ar putea interveni restricții și mai grave pentru că toată lumea se așteaptă ca după alegeri să fie impuse restricții și mai serioase și să nu se poată călători. Deci, da, sunt întrebări, însă nu se fac rezervări și nu se cumpără pachete. Dacă se va putea călători în apropierea Revelionului, vor fi mulți români care vor alege să plece dar care numai după ce se vor asigura că pot ieși din localitățile lor”, ne-a declarat Corina Martin, directorul agenției Mistral Tours.

Proprietarii de hoteluri pun în vânzare pachete de Revelion

Situația creată de pandemia de coronavirus nu a împiedicat unitățile de cazare să își așteapte clienții. Platformele de rezervări sunt pline de oferte care mai de care să-i facă pe români să-și dorească să scape din rutina zilnică impusă de pandemie. De exemplu, la munte, pentru un concediu de Revelion se pot găsi oferte pentru toate buzunarele. Astfel, Hotel Traian din Călimănești Căciulata, de trei stele, la 2539 lei (perioada 30 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021), Silver Mountain Resort Spa din Poiana Brașov, de trei stele, la 3036 lei (perioada 29 decembrie 2020 – 2 ianuarie 2021, Complex Wolf Bran, de patru stele, 4543 lei (perioada 29 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021), Hotel President Spa Băile Felix, de patru stele, la 5754.9 lei (perioada 28 decembrie 2020 – 2 ianuarie 2021) și multe altele.

Agențiile spun că au înregistrat o scădere de 80-90% la vânzările de pachete

Așa cum bine știți, pandemia a avut un efect negative pentru întreaga industrie Horeca. Pierderile întregistrate sunt foarte mari. „În general, vânzările de Revelion erau mai mari, față de cele de Crăciun.

Pentru Revelion cred că avem cam trei familii ce și-au rezervat vacanță. În rest… doar întrebări. Este o scădere drastică a încasărilor. Noi am pierdut 80 - 90% din vânzări, pentru că oamenii nu călătoresc de teamă”, a mai spus Corina Martin.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu urla nimeni dupa vaccin stati linistiti..vaccinati'va voi si familiile voastre
0
0
Panarama tot panarama ramane,cica"nu cumpara oameni pachete turistice pentru ca le este frica ca sar putea impune restrictii"da asa este madam dar in afara de asta ar fi trebuit sa mai spui si ca odata ce au platit ca merg sau nu in vacanta oameni numai vad bani dati acestor firme turistice.
4
0
Mu Mu LAND
2
0
Propaganda asta obscena pro-vaccin-covid este mega-vrajeala pentru cretini! Sa vedeti cati vor da buluc sa si-l faca!
1
2
Lasati prostii sa isi faca vaccin nu mai le da-ti idei ca sunt prea multi Vaccinul este singura varianta spre o viat no r ma la
2
1
Doamne Fereste chiar asa multi prosti urla duoa vaccin?????
3
2
Si noi urlam cand vedem asemenea articole bonus tanti Martin cu fatada renovata
10
0
Muje horeca, evazionisti, hoti, inselatori, tupeisti, nesimtiti! La munca in constructii, industrie si agricultura!
8
1
Sunt persoane care s- ar vaccin si contra cost.
9
1
Iar apare madam asta Cleosparta mult ruj ? Cainele meu stie sa latre nu ii mai trebuie lectii .
10
1
de unde stii ca nu umbla lumea dupa vaccin? lumea chiar isi doreste f mult acest vaccin, lumea nu inseamna un nimeni ca tine. te ai uitat in sondajul de azi cata lume s ar vaccina? daca esti redus stai in banca ta si analizeaza te, poate te mai destepti putin.
8
6
Agentiile de turism sa crape mai ales dupa jecmaneala practicata atatia ani!
11
1
au furat turistii la drumul mare. Au luat bani pe pachete turistice care nu s-au mai facut. Nu au returnat niciun leu. Exemplu Christian Tour. Acum urla dupa ajutoare.
15
0
nu umbla nimeni dupa vaccin. si nu vrea nimeni sa-l faca. de unde pana unde umbla lumea dupa vaccin cand toti spun peste tot si la tv si in comentarii,. ca nu vor nici un vaccin?
16
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272