REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
17.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Agresor sexual, prins în București. Bărbatul este cadru militar și a atacat o puștoaică de 13 ani

Agresor sexual, prins în București. Bărbatul este cadru militar și a atacat o puștoaică de 13 ani

Replica API 14 iunie 2019 | 23:07 312

Un agresor sexual a fost prins, în urmă cu puțin timp, în București. Individul are 38 de ani și este subofițer la o unitate militară, scrie stiripesurse.ro

UPDATE. Individuul lucrează la unitatea miliatară din Clinceni și locuiește în București.

Din primele informații, se pare că bărbatul ar fi urmărit-o pe puștoaică și ar fi tras-o spre o scară de bloc, unde ar fi vrut să profite de ea. Polițiștii au declanșat o anchetă.

"Astăzi, în jurul orei 16.30, prin apel 112, Secția 16 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră de 13 ani a fost victima unei agresiuni de natură sexuală.

În baza semnalmentele furnizate, polițiștii au depistat și identificat un bărbat de 38 de ani, pe care l au condus la sediul subunității.

Cercetările au fost preluate de Biroul Agresiuni Sexuale din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei.

Având în vedere că bărbatul depistat este cadru militar, cercetările vor fi continuate împreună cu Parchetul Militar", se precizează într-un comunicat al Poliției Capitalei.

UPDATE:

Alexandru Dinu, militarul din București prins în sectorul 4 al Capitalei, când încerca să agreseze sexual o puștoaică de 13 ani, nu recunoaște fapta.

"Suunt nevinovat, nu am făcut nimic", au fost primele cuvinte ale bărbatului care lucrează la o unitate militară din Clinceni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Televiziunile penalilor de 29 ani prezinta prostitutia ca fiind normala. Pacat ca nu o patesc copiii celor din pro wc, a1, a3, caci atunci poate ar realiza ce au promovat 29 ani. De fapt acolo lucreaza niste zdrente, cum zice Becali, pe bani nemunciti, si nu le pasa ce promoveaza. Numai reclama sa vina la ei. Golanii secolului 21 care distrug tineret, distrug vieti.
1
1
E legalizata prostitutia handicapatule jegos. Ai vazut vreo prostituata la puscarie ? Proxenetismul e ilegal handicapatule. Si ce legatura are prostitutia cu pedofilia?
0
2
Individul asta are copii?? Sa se puna in locul parintelui al carui copil a fost agresat si sa -si recunoasca fapta. Ce mare smecherie ca era cadru militar, un retardat.Si daca sunt atatea cazuri de agresiuni sexuale, de ce nu se legalizeaza odata prostitutia si atunci cine vrea s-o faca n-are decat, e liber.Copii traumatizati pe viata din cauza unor minti bolnave.Voi astia care dati legi peste legi cand va ganditi si la acest aspect dezonorant pentru natiunea noastra??
5
2
Cand a vazut majurul fortele si mijloacele comasate de Putin in Crimeea si Marea Neagra o fi crezut ca a inceput razboiul si este in vigoare legea rechizitiilor ,totul pentru front ,totul pentru victorie!
0
1
... curvistinele astea de 13 ani , care sug pula de la 11 ani in spatele blocului pt. o tigara ... nu este nimic de mirare ! De la clasa a6-a se imbraca ca niste curve si sa vezi postari porno pe facebook ... cu botul tuguiat mimand a muie ... ca asa a vazut la mami !...
5
5
Bai baieti doar ce m-am intors din vacanta am dat de niste colorati daca vedeai ce bine stateau pe sabie awww am fost toata uda in extaz in schimb am dat de unu mi-a distrus dantura si falcile cand mi-a introdus stuletele .....
2
3
Cele mai proaste si slabe commuri despre faruk
3
1
eram prea ocupat sa o ling pe mama in pizda
0
7
pfff pe asta am ratat o eu
0
9
Se pare ca trebuie o cireada de curve sa fie angajate la ostasi. Iata ce dezechilibre se produc daca ei se concentreaza doar pe defilarea de 1 Decembrie
7
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272