REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° ConstanÈ›a Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
10.4° ConstanÈ›a Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Alarmă cu bombă la Casa de Cultură, din cauza unei valize!

Alarmă cu bombă la Casa de Cultură, din cauza unei valize!

Replica API 25 iulie 2022 | 15:50 2083

Alarmă cu bombă în fața sediului BCR de la Casa de Cultură. Circulația a fost oprită între intersecția de la Casa de Cultură și strada București. Este vorba despre o valiză uitată în fața sediului BCR, de pe bulevardul 1 Decembrie.

La fața locului au intervenit pirotehniștii care verifică obiectul. Potrivit reprezentanților IPJ, se aplică protocolul obișnuit în astfel de situații.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru p0ponarul de la 23:34 Ironiile nu pot fi intelese de analfabeti functionali, nu pot fi intelese de oameni cu probleme psihice, alienati, fara discernamant si mai ales nu pot fi intelese de indivizi cu studii inferioare. Deci, da! Noi astia cu studii superioare, care am pus toata viata burta pe carte in incercarea noastra de a ne depasi conditia, da! Noi suntem "drogati" cum ne numiti voi analfabetii functionali. Pentru ca sunteti atat de pr0sti incat nici nu realizati cat sunteti de prosti. Noi toti astia destepti suntem drogati, in opinia voastra! Da, boss! Luam lecitina! Anti-doping!
3
0
Tot pe prafuri esti vere.
1
3
Io am avut lucrare aicisa! Am pus-o asa ca sa creste vizibilitatea! Te vede aia care vin ca vii! Nu stiti voi d-astea, am fost injiner bordurar pa piste da elicoptere. La Belina Aisland tot io am pus. Si la Devezelu am pus, sa se empedice americanii cand vede rusii cu calajnicoave. Hai Georgica Semeone forza peluza suddddddd! Ole ole oleeee! Hai ca plec! Am lucrarea pe Bragadiru, a dat un preost cu troteneta in bordura. O sa pun mai inalta aici, am boala pe trotinisti astia, me-o zgariat bemveu clasa A7.
10
0
Rusofilii lui Dragnea le schimbau si pe alea intregi, ce sa mai zicem de alea sparte? Ingineri bordurari la tot coltul in mafia din Teleorman. Stateau bombardierii la colt de strada cu borduri in portbagaj. "Vrei o bordura, baiatu? Eftin, douasdamii! Am auzit ca le schimbau si daca nu ieseau bine dupa prima mana de var. E lumea rea, vorbeste mult. Ha ha ha!
2
0
Pai, vezi? Voteaza-l pe rusofilul George Simion salvatorul, eliberatorul. Ok, AURolacule? Perfectionist mai esti, orcule! Pai daca ne-am lua dupa copii d-astia ca tine, s-ar schimba zilnic borduri, ca in vremea lui Dragnea. Un unchi cu firma de pavaje si borduri sa ai si un var mecanic. Apoi mai ai nevoie de niste AURolaci si SOSocisti, rusofili tradatori de tara si de neam, atat de pr0sti de dau in gropi si in borduri. Apoi sa vezi oligarhie cu dealeri de vaselina si borduri, ca in gulagurile de langa Moscova sau mai rau, ca in Teleorman.
3
0
E punct de reper, sa nu te ratacesti in sensul giratoriu.
7
0
In sensul giratoriu, bordura rotunda este sparta. Lipsesc bucati din ea. Probabil ca urmare a vreunui accident. Cat de dobitoc sa fii sa vii sa varuiesti sau sa vopsesti bordura in aceste conditii? Ce este cu aceasta bataie de joc generalizata? De ce nu se iau masuri?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272