REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
10.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

ALARMANT! Alcoolemii din ce în ce mai mari la volan, în Constanța

ALARMANT! Alcoolemii din ce în ce mai mari la volan, în Constanța

Replica API 29 iunie 2019 | 00:00 276

Poliţiştii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă, la data de 27 iunie a.c., în jurul orei 11.00, au depistat un bărbat, în vârstă de 57 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 226, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. La aceeași dată, în jurul orei 17.30, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 48 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului Ovidiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Tot pe 27 iunie, în jurul orei 22.45, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Agigea, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauze, polițiștii au întocmit dosare penale.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai dreptate. In UE ai toleranta la alcool si chiar daca beau 2 beri sau jum de litru de vin nu sunt atatea accidente. In italia ai toleranta 0.5 la mie. Problema este ca muschii romanilor se umfla dupa prima bere si se cred toti pe circuit
4
0
Beti cat mai mult, faceti ciroza mai repede si crapati 'tu-va-n gura
8
4
Pentru ca problema nu este alcoolul la volan ci CANTITATEA dar pentru ca politaii sunt CRETINI interzic COMPLET bautura ca asa au invatat ei pe vremea COMUNISMului si la randul lor asa ii invata si pe cei tineri. Si daca tot e ilegal, romanul ce isi zice? Barem s-o fac lata ca pedeapsa e tot aia! Si uite asa in loc sa ai soferi cu 0.08 la mie in sange ca peste tot in lume inclusiv in UE, perfect capabili sa stapaneasca autovehiculul ai bombardiere kamikaze cu 1 la mie cu afinitate mare pentru accidente! Dar asiguratorilor le convine ca nu mai despagubesc si politailor la fel ca au de lucru.
8
8
Pt cretinul care a scris La puscarie, ii dorim sa faca El accident nasol de tot, treaz fiind, bolnavul dracului de Papa lapte!
6
9
La puscarie si sa primeasca destui ani incat sa relecteze bine pentru ca pe viitor sa nu mai faca asa ceva . 10 ANI DE DETENTIE AR FII SUFICIENTI .
8
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272