REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ALERTĂ - 355 de români sunt în carantină în Italia: Comunitatea în care trăiesc a fost lovită de coronavirus

ALERTĂ - 355 de români sunt în carantină în Italia: Comunitatea în care trăiesc a fost lovită de coronavirus

Replica API 22 februarie 2020 | 19:37 3004

Familiile de români din Codogno, Italia au intrat în carantină, după ce mai multe cazuri de coronavirus au fost depistate în localitate. Şcolile şi restaurantele au fost închise, iar copiii au fost testaţi pentru coronavirus. Potrivit statisticilor, în oraș sunt înregistraţi 355 de români.

Românii din oraşul italian Codogno au fost îndemnaţi să rămână într-o carantină voluntară pentru următoarele două săptămâni. Măsura esta una dintr-o serie mai lungă luată de autorităţile locale, după ce mai multe cazuri de coronavirus au fost confirmate în oraş.

„Spitalul din Codogno este închis. Ieri, toţi elevii de la şcolile din Codogno au mers să facă teste pentru coronavirus. Şcolile, restaurantele şi barurile sunt închise. Românii din Codogno, prin ordonanţă a primarului, vor fi două săptămâni în carantină. Li s-a transmis să rămână în case. Nu vor merge la muncă şi vor primi de la ministerul Sănătăţii o foaie de concediu medical”, a declarat, pentru Mediafax, preotul Nicolae Cazacu, de la Parohia Sfinţii Trei Ierarhi din Lodi.

Între timp, numărul persoanelor infectate din Italia a continuat să crească. Ultimul bilanţ este de 51 de bolnavi, dintre care 39 sunt în regiunea Lombardia. Alţi 11 sunt în regiunea Veneto, în timp ce în regiunea Lazio a fost confirmat un caz. Coronavirusul a provocat două decese în Italia, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti un WC tu mai gunoi imprastian prost crescut si animal salbatic ai mirosit tu WC urile la badante vezi de buhaiala ta
2
0
numai romanii?
4
3
Minciuni ce penibil !!!
3
3
Minte nu sunt bolnavi
6
1
Tind sa cred ca aceste comentarii urate nu arata caracterul romanului nostru.Ce repede va dezbina diavolul
3
7
E un virus pent puturosi ardavar jaruu!!!
9
13
Oameni buni ,astai o malatie facuta special de cei puternici , ca sa mai moara din populatie ,ca e prea multa lume pe Terra
7
5
Nu va mai Certati, hai mai bine SA ne rugam cu totii ,inceputul sfirsitului e prezent, ura si dusmania sunt surorile raului si se bucura enorm SA ne vada tristi si distrusi
46
5
Constanteanu... sa o sugi la toti romani din diaspora bai boschetare. Sugaciule..
67
15
Frumos! Nu mai publicati comentariile mele! Totusi! Pentru toate badantele,spalatori de WC uri si cersetori! Stati acolo! Nu ne aduceti coronavirus!
16
34
SA-I PUPI U DEVA PE CEI DIN DIASPORA!
32
46
Nu este adevatat,in Italia sunt individuate 14 cazuri in Lombardia si 2 in Veneto,mai precis,Padova. Sa incercam sa fim calmi si cu picioarele pe pamant si sa nu ne panicam,statisticile spun clar:doar 2% din persoanele care su contactat virusul,au murit,persoane in varsta si cu patologii importante,nu persoane care stau ,in general ,bine, cu sanatatea. Sa ne rugam Domnului sa ne pazeasca ,pe toti ,de tot ce-i rau!
44
15
Nu boss...nu e vina lu dragnea...cand a fost vina lui? E cina statului paralel, alu' soros si a extraterestrilor ... aia au dat cu corona virus ca si cu pesta porcina si l-au bagat pe dragnea la bulau
96
28
pentru rahatul de jos,numai rahat in capul tau tot asa si in viitorul tau mai cacat cu ochi care te crezi om,muie ba
25
30
Sa ti crape tie capul de frustrare si invidie ca o duc altii mai bine si nu au stat sa suporte toti dobitocii din familia ta de pupator in dos care stati in apartamentul bunicii patru generatii, va uitati la tv cu randul si faceti coada la baie cand va treziti. PS .Invata sa scrii idiotule, sau asa te vrea tara!?
20
20
Eu zic ca Dragnea este de vina!
17
20
Sa crape toti jegosii de romani care au intors spatele Romaniei! Si dupa o sa vrea bani pentru ai repatria!
15
50
gigica am venit si eu din voiaj dupa 4 lunitze cu vreo 25 de mii de euroache
15
53
Doamne ajuta ne
23
8
Daca prostia nu va omorat Inca, se.pare ca virusul Asta va vine de hac.
23
11
va intelege cat secrete
21
13
Bai prostule nu muncitori romani din constructii care lucreaza in strainatate reprezinta raul din romania ci "oameni de afaceri" care cu ajutorul politicienilor si al bugetarilor corupti fura bani tari,militieni care nu vad hoti,interlopi,proxeneti,dileri de droguri,medici care daca nu le dai banu te lasa sa mori,primari,directori de la stat,magistrati care ii fac pe toti astia scapati,asistati social ca tine si alti care sunt pusi pe furtul banului public.
38
17
Stati linistiti bogat ori sarac din diaspora sau de acasa din Romania la oricare ii se poate intampla.Ganditi ca niste retardati.
180
21
Pentru Relu sa te futem in git toti diasporeni Jegule de om
120
24
Numai postacii lui Dragnea si ai Veoricai mai pot comentra in halaul asta la adresa diasporei romanesti..Sictir PSD !
69
21
Doamne cita rautate,oare nu va ginditi ca roata se invarte....oare cum sa ne mai rabde Dumnezeu ,cind suntem asa rai .net mincam ca cainii
59
15
daca nu au asigurare medicala platita in tara sa-i opreasca la granita si sa-i trimita inapoi sa nu mai spuna catu si guran ca se imprumuta sa mareasca salarii si pensii, iata se imprumuta sa-i trateze pe astia care nu-si platesc asigurarile in tara! sau sa-i trateze contra cost la clinicile particulare!!! si sa-i intampine si joanus la granita sa-i pupe ca l-au votat 99 la suta!!!
57
28
aduceti repede toti rapanosii zidari,faiantari in tara!
45
81
Sa-i aducem repede sa faca o vizita in parlament si la sediul psd
33
52
Doamne ce ura mai e .ASTA ce a comentat asa ceva pentru ROMINII din italia nu se teme ca la LUA pe el DRACU?
32
15
pe noi ce au patit romanii din italia ..au plecat de buna voie ...sa se descurce ca si asa vin in august si se kk pe ei cu masinile lor inchiriate ...saraciile drakului
54
51
Doamne fereasca Dumnezeu ce nivel de cultural,civilizatie si bun simt avem in Romania,foarte trist!!
47
61
nu e adevarat nimic...stire de cacat
100
14
Vorrei fare un prestito di 10000 mille euro per durata di 36 mesi
11
17
la cum ganditi unii....ma mir cum de ati invatat sa cititi
32
9
V'as interzice accesul la internet unora, pe bune, faceti umbra pamantului degeaba distrusilor. Gigire, Rellu, si toata specia voastra de pitecantropi, sa va dea Dumnezeu numai prieteni ca voi.
49
23
Si va mirati ca se uita lumea la Vulpita.este trist ce nivel de educatie exista
95
11
Vorbit doar sa va aflati in treaba
66
13
Problema nu este daca ci cand va ajunge coronavirusul in Romania... Atunci o sa fie un grande casino come si dice aici la voi...
38
14
Pentru Relu...mort de foame esti tu, fraiere,si stai dracu linistit in saracia ta acolo, ca nu vine nimeni pe langa tine....n-am plecat de foame,am plecat sa nu mai vad cretini ca tine
84
15
Moldovenii acasa de urgenta
139
24
Relu sa te futem in gura toti romanii din tara cat si cei din afara
58
29
ramaneti acolo davan sloboz de saraci care ati plecat de foame din tara asa va trebe
49
93
Gigire, mai are ma-ta avortoni ca tine?
38
63
aceasta e intrebarea...!
39
11
asa vin romanii acasa.nu mai se chinuie orban sa de a lege.. o sa mi aleg si eu pescari
33
12
repede in tara sa contamineze tara toti veneticii!
34
37
nu mai vrem anticipate ca nu mai are cine sa ne voteze!
35
28

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218