REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

ALERTĂ în Europa: încep proteste de amploare și în Germania

ALERTĂ în Europa: încep proteste de amploare și în Germania

Replica API 9 decembrie 2018 | 00:00 344

Membri sindicatului din domeniul căilor ferate şi al transporturilor din Germania (EVG) vor intra luni în grevă, ceea ce va afecta traficul trenurilor pe liniile locale, regionale şi naţionale, după ce discuţiile cu managementul operatorului feroviar Deutsche Bahn nu au dat rezultate, au declarat duminică pentru Reuters două surse sindicale, conform stirippesurse.ro.

Una din surse a declarat că sindicatul EVG nu a dorit să îşi limiteze greva doar la câteva rute sau o singură formă de transport, chiar dacă unele regiuni ale Germaniei vor fi afectate mai puternic decât altele.

Sindicatul EVG a anunţat încă de sâmbătă că grevele de avertisment ar putea fi inevitabile, ceea ce a dat naştere la îngrijorări că este posibil să fie afectate călătoriile din preajma Crăciunului.

EVG vrea o majorare salarială de 7,5% şi de asemenea a făcut unele solicitări privind orele de muncă şi vacanţele. În schimb, conducerea Deutsche Bahn, care în paralel poartă discuţii şi cu sindicatul mai mic al mecanicilor de locomotivă (GDL), a oferit o majorare salarială de 5,1% în două trepte şi o primă unică de 500 de euro. Pe ansamblu, este vorba de o majorare de 7%, susţine echipa managerială a operatorului feroviar.

Potrivit Deutsche Bahn, decizia sindicatul EVG de a pleca de la masa negocierilor va provoca "o escaladare complet inutilă", care îi va nelinişti complet pe călători în perioada Crăciunului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai aia protesteaza pentru ca vor majorari slariale, vor sa nu mai creasca pretul benzinei nu nu vor schimbarea unor hoti cu alti hoti, ti-ai dreacu de hastagi! La noi cand s-au taiat salarii si benzina era 7 lei si tva ul a crescut de la 19 la 24 ati stat cu nasul in cur!
2
1
Romani, hai sa-i gonim de la guvernare pe dragnea si gasca lui de infractori
3
2
Psd jos incepem si noi gata psd dancila marioneta dragnea un puscarias
3
2
Si dupa sarbatori incepem si noi!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272