REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Alertă! Jaf armat cu cagula pe față la o benzinărie. Video

Alertă! Jaf armat cu cagula pe față la o benzinărie. Video

Victor ROTARU 21 octombrie 2022 | 12:41 2888

Un adolescent în vârstă de 18 ani a fost reţinut de poliţişti după ce i-a ameninţat cu un pistol pe angajaţii unei benzinării din Bucureşti şi a furat mai multe bunuri, în special cartușe de țigări. Aceeaşi măsură a fost luată şi pentru complicele său, care a supraveghat zona în timpul jafului. Tânărul mascat ar avea antecedente penale de furt calificat, lovire sau alte violențe.

”Joi, 20 octombrie a.c., poliţiști din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de percheziție, în Capitală, la domiciliul unui tânăr, în vârstă de 18 ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 18 octombrie a.c., Secția 7 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat necunoscut, ce avea fața acoperită, a amenințat cu un pistol angajații unei benzinării din Sectorul 2, apoi a sustras mai multe bunuri.

Cazul a fost preluat de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, iar în urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate, a fost identificat un tânăr, în vârstă de 18 ani, cunoscut cu preocupări de natură infracțională, bănuit de comiterea faptei. Probatoriul administrat a relevat faptul că bănuitul ar fi fost ajutat de un bărbat, în vârstă de 32 de ani, care ar fi supravegheat locul pentru a nu fi surprinși, precum și traseul folosit ulterior comiterii faptei.

În cursul zilei de ieri, 20 octombrie a.c., a fost pus în aplicare un mandat de percheziție, în Capitală, la domiciliul bănuitului de 18 ani, acesta fiind depistat și condus la audieri. În urma perchezițiilor au fost identificate mai multe mijloace materiale de probă, precum și un pistol tip air-soft folosit la săvârșirea faptei.

De asemenea, la scurt timp, a fost depistat și condus la audieri și cel de-al doilea bănuit.

Față de cei în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.”, anunță Poliția Capitalei, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai Alecs tu si toti cei ca tine sunteti niste cacati cu figuri de milioane
0
0
Iar scrie-ti de rau despre noi tineri? Voi nu va da-ti seama ca noi tineri sântem viitoru țări?
0
5
e la inceputuri de drumuri in viata! el le va urma dar nu singur asa cum a pornito, ,,succesele,, lor se pot oprii f.f.greu, dar au o sansa unica obiectul muncii in ...subteran nu prea mult ca iau ...igrasie!
3
1
Poate doar asa va avea timp de reflectie .
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102