-2.6° Constanța Lun., 30 Ian. 2023
Anul XX Nr. 6259
-2.6° Constanța Luni, 30 Ianuarie 2023 Anul XX Nr. 6259

ALERTĂ! Pistol MITRALIERĂ și MUNIȚIE, furate de la un MILITAR, în Mamaia Sat!

Replica API 20 martie 2022 | 14:19 17497

În cursul serii de sâmbătă, 19 martie, oamenii legii, între care și jandarmii și mascații, au efectuat razii în Constanța. Mai exact, filtrele au fost instituite în traficul rutier din Mamaia, Ovidiu, Lumina, Năvodari! Un bărbat mascat cu cagulă a agresat un militar și a sustras un pistol mitralieră, dar și muniție.După ce a intrat în posesia armei și a muniției, agresorul a părăsit perimetrul unității (a sărit gardul), iar militarul agresat i-a anunțat de urgență pe comandantul corpului de gardă și pe comandantul unității.

Imagine de la filtrele din trafic

Este vorba despre faptul că o armă ar fi fost furată dintr-o unitate militară din Mamaia Sat.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

Se pare că oamenii legii au primit o sesizare, acum fiind declanșate cercetări.

Update: Pistol mitralieră și muniție sustrase prin violență de la un militar aflat în postul de pază

Un militar de la Centrul 110 Comunicații și Informatică din Mamaia Sat a fost atacat prin surprindere, în seara zilei de sâmbătă, 19 martie, în timp ce executa serviciul de pază în unitate. O persoană neidentificată, cu cagulă și înarmată cu o armă albă, a intrat prin efracție în perimetrul unității militare, în jurul orei 20.15, și l-a atacat pe militar.

Militarul aflat în postul de pază a aplicat procedurile legale, a opus rezistență în confruntarea corp-la-corp cu agresorul, dar a fost deposedat de arma din dotare și de un încărcător cu 30 de cartușe.

Comandantul Centrului 110 Comunicații și Informatică "Viceamiral inginer Grigore Marteş", Comandor inginer Valentin – Cătălin Vlad

După ce a intrat în posesia armei și a muniției, agresorul a părăsit perimetrul unității (a sărit gardul), iar militarul agresat i-a anunțat de urgență pe comandantul corpului de gardă și pe comandantul unității.

Conform procedurilor legale în vigoare, Parchetul Militar Constanța și organele de poliție au deschis o anchetă pentru cercetarea evenimentului. De asemenea, comandantul Centrului 110 Comunicații și Informatică a numit o comisie administrativă pentru cercetarea împrejurărilor producerii evenimentului.

Conducerea Ministerului Apărării Naționale a dispus de urgență, la nivelul tuturor unităților militare, măsuri pentru întărirea serviciilor de pază și verificarea planurilor de pază și apărare a obiectivelor militare, potrivit repezentanților MApN.

Centrul 110 Comunicații și Informatică "Viceamiral inginer Grigore Marteş"

Filtre în oraș

"În această seară, polițiștii constănțeni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi deposedat, prin violență, un militar, din cadrul unei unități militare din Mamaia Sat, de arma din dotare și de un încărcător. Imediat după sesizare, s-au demarat activități specifice, printre care instituirea de filtre de control, în trafic", au spus reprezentanții IPJ Constanța.

UPDATE:

Au apărut primele indicii despre atacatorul de la unitatea militară. Potrivit informațiilor noastre, acesta ar fi un bărbat cu o înălțime de aproximativ 1,72-1,75.

Individul, în momentul în care a dat atacul, a tăiat gardul de sârmă ghimpată. Potrivit informațiilor noastre, anchetatorii iau în calcul toate variantele.

Citește mai multe AICI:

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

La tura de noapte Pismis o f__e pe Ion Veronica in loc sa faca ce trebuie, nasul lor Stefea stie da nu face nimic .
0
0
descarca mitraliera in guvern sa faci un bine tarii
0
0
Ne apara pe noi, vaaaai.
0
0
Motiv sa va caute prin masini ati prins o
0
0
Zero,zero,zero.
1
0
Poate e unul din fratii nostri pe care v ati ingramadit la vama sa ii ajutati.
0
1
Eu o am pe Cami la Puf
0
0
au fost mana-n mana.
1
0
Mai bine stam in case pana e prins asta
0
0
Legi si regulamente de kkt. Daca indraznesti sa tragi e mare scandal...
1
0
sunt profund revoltat...cred ca deja ati fost avansat in grad.. poate intelegeti sa va dati demisia ..
1
0
Beinur la furat,sa se razbune
0
0
aduceti caini de paza, aia musca direct, nu au nevoie de armanent sa le fie furat, nu ies la pensie, un asternut cald si mancare si nu maraie in front ca dogaru.
4
1
Contactat Talpan. El o sa rezolve speta asta. Oare Miu Ogararu sau Oprita ce parere au?
0
0
La centrul de Comunicatii si informatica. Clar, s-a luptat cu tastatura, tableta si telefonul. Dar n-a stiut sa le armeze.
2
0
instruiti de ofiteri ...vestiti!
0
1
Lipsa de vigilenta, preocupat cu alte activitati, posibil smartphone, interzis in post, adica nici comandantul pazei nu si-a facut treaba. Faptasul trebuie prins si angajat.
1
1
da'stia procedura?aua e sa traga foc de avertisment si dupa direct in ala!dar prbl ca l-a luat prin surprindere,ala ori visa la pzd,ori era pe net!
1
1
cineva care stia ca preostalaul de serviciu era singur...
5
0
militarul agresat si violat demisia superiorilor nu ne faceti cinste
1
0
cred ca l au violat inainte sa i fure arma astia sunt emblema generalilor care incaseaza bani si pensii speciale din pib ul tarii, banii saracilor amaratilor care in loc sa ii ajutam pe ei le umflam buzunarele la toate prastiile astea cu stele
0
1
cred ca era dinala cu gleznutze si pensat ai de plm ce militari avem vai de steaua lor de bombardieri
0
0
Dormea in post?!
1
0
pensatul ala de garda nu stia ca trebuie sa bage niste boabe in borfas?cum sa.ti ia ba arma incarcata din mina????
4
1
Seful acolo ....mai o diversiune cind trebuie schimbati sefii.
0
0
Varianta 1.Soldatul dormea in post Varianta 2.Soldatul se uita pe internet
0
0
... Armata de kkt !
1
0
Este la mine acasa
0
0
O posibila diversiune, sa tina ocupati politistii !
0
0
ma intreb oare...ai nostri nu prea au astfel de obiceiuri...coincidenta oare cu faptul ca Mamaia e plina de refugiati...poate hotul a vrut sa cumpere arme in hrivne si militarul a vrut dolari...de aici lupta corp la corp conform procedurii legale
1
0
Ce ai facut vladut. Tu ii inveti cum sa dea cu matura si cum sa inchida caloriferul . Pregatire din parti. Succes la avansare ca asa ajungeti mari.
0
1
hahahahahaha asta e tare rau, a aplecat procedura legala sa piarda arma din doatare.
2
0
Sa verifice toate Opelurile
0
0
cum adica ma a aplicat procedura legala.
3
0
Ne cacam pe noi !
1
0
Aoleu! Ce ne facem!!????
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
9192523938
5/49
91138331417
joker
131033312820