REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° ConstanÈ›a Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.5° ConstanÈ›a Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Alex Bodi a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta, în Maldive, cu un inel cu diamant spectaculos

Alex Bodi a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta, în Maldive, cu un inel cu diamant spectaculos

A.F. 3 aprilie 2024 | 00:00 478

Fericire mare în cuplul Ema Uta-Alex Bodi! Fostul soÈ› al Biancăi DrăguÈ™anu a cerut-o în căsătorie pe actuala iubită, make-up artistul Ema Uta, pe plaja din Maldive. Ema a spus „Da!”, cu lacrimi de fericire în ochi!

Alex Bodi a cerut-o in casatorie pe Ema Uta, in Maldive, cu un inel cu diamant spectaculosAlex Bodi, Ema Uta

Afaceristul Alex Bodi a uitat-o de tot pe Bianca DrăguÈ™anu È™i a decis să facă, din nou, pasul cel mare. De data aceasta, aleasa lui este make-up artistul Ema Uta, cu care Bodi se iubeÈ™te de ceva vreme. 

Alex Bodi, fostul soÈ› al Biancăi DrăguÈ™anu, a îngenuncheat È™i i-a pus inelul pe deget make-up artistului Ema Uta
Cererea în căsătorie a fost una impresionată, pe măsura renumelui de mare cuceritor al lui Bodi. Omul de afaceri din MediaÈ™ È™i-a dus iubita într-o nouă vacanță de lux în Maldive, acolo unde a surprins-o dându-i inelul chiar pe plajă, într-un cadru cât se poate de romantic.

Alex Bodi a cerut-o in casatorie pe Ema Uta, in Maldive, cu un inel cu diamant spectaculos

Bodi a îngenuncheat în faÈ›a Emei È™i a cerut-o în căsătorie, pe un ponton. Omul de afaceri i-a pus inelul cu diamant pe deget femeii iubite, i-a sărutat mâna, iar apoi îndrăgostiÈ›ii s-au îmbrățiÈ™at minute in È™ir È™i s-au sărutat cu foc, în timp ce pe cer a fost proiectat un foc spectaculos de artificii. 

Ema a spus „Da!” cu lacrimi în ochi, iar apropiaÈ›ii cuplului au filmat toată scena È™i au postat-o pe reÈ›elele de socializare. 

Ulterior, make-up artistul le-a arătat inelul de logodnă urmăritorilor ei, care are un diamant mare în mijloc È™i este înconjurat de pietre preÈ›ioase mai mici, semn că Alex Bodi a cheltuit o avere pe bijuterie. 

Printre cei care au felicitat-o pe Ema pentru logodnă s-a numărat È™i fosta iubită a lui Dorian Popa, Babs. 

Alex Bodi a vrut să o ceară de soÈ›ie pe Ema Uta È™i anul trecut în luna mai, însă în august 2023 cei doi au decis să ia o pauză în relaÈ›ie. 

„Dragostea este atunci când doi oameni se întâlnesc întâmplător, înseamnă că s-au aÈ™teptat toată viaÈ›a!”, a fost mesajul pe care Alex Bodi l-a distribuit cu ceva vreme în urmă, pe Instagram.

Bodi È™i Ema Uta s-au împăcat ulterior, iar acum omul de afaceri a decis să mai dea o È™ansă dragostei lor. Omul de afaceri mai are la activ două căsnicii eÈ™uate, cu Bianca DrăguÈ™anu È™i Iulia Sălagean (care este È™i mama fetiÈ›ei afaceristului), scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ei o lacrima din ochi si lui una din p |_| la
2
0
ca sa nu zica nimeni ca e pestishor !
4
0
Pana o scoate la treaba
9
0
Pentru cât timp????
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272