REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Alex Bodi, vizibil afectat de moartea bunicii sale!

Alex Bodi, vizibil afectat de moartea bunicii sale!

Replica API 29 aprilie 2021 | 00:13 1197

Alex Bodi, vizibil afectat de moartea bunicii sale! Cum a fost surprins. Alex Bodi, vizibil afectat de moartea bunicii sale! Alex Bodi trece printr-o perioadă grea, după ce una dintre cele mai importante persoane din viața sa a murit. Bunica afaceristului a avut un adevărat impact în creșterea sa, motiv pentru care i-a fost recunoscător până în ultima clipă de viață.

Recent, Alex Bodi a postat din nou pe contul său de Instagram. Afaceristul pare vizibil afectat de tragedia prin care a trecut de curând. Chiar dacă zâmbetul pe care îl afișează mereu în poze este încă acolo, tristețea se poate citi pe chipul său.

A murit! Alex Bodi este devastat de suferință: „Îngerul meu...”

Afaceristul a făcut anunțul trist în urmă cu puțin timp. Bunica lui, de care era foarte apropiat, a murit. Iubitul Biancăi Drăgușanu este devastat de suferință, dar și-a găsit câteva cuvinte pentru a transmite un mesaj scurt, dar emoționant, la adresa femeii care a avut grijă de el și pe care o iubea nespus de mult. Bodi a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare alături de bunica lui, în dreptul căreia a scris următorul mesaj.

”Îngerul meu păzitor”, a fost mesajul plin de durere cu care Alex Bodi a decis să anunțe trecerea în neființă a uneia dintre cele mai importante femei din viața lui.

Acesta a spus de mai multe ori că bunica este una dintre femeile pe care le iubește cel mai mult, iar vestea morții acesteia l-a distrus. Mai mult decât atât, Alex Bodi i-a ți prezentat-o bunicii pe femeia alături de care vrea să își petreacă tot restul vieții, Bianca Drăgușanu, care a petrecut un weekend alături de iubitul ei și bunica acestuia la Mediaș în urmă cu ceva timp, scrie wowbiz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ne doaren dos
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108