REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.2° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Alexia Eram, despre perioada grea prin care a trecut: ”Plângeam în fiecare zi”

Alexia Eram, despre perioada grea prin care a trecut: ”Plângeam în fiecare zi”

Replica API 30 septembrie 2021 | 21:03 1128

Alexia Eram a stat o perioadă departe de România, asta deoarece fiica Andreei Esca a trebuit să studieze în străinătate. Ea a mărturisit că nu au fost deloc clipe ușoare și că plângea în fiecare zi în care era departe de casă, scrie spynews.ro

O bună perioadă de vreme Alexia Eram a fost nevoită să stea departe de România, asta deoarece fiica Andreei Esca a studiat în Anglia la facultate, acolo unde și-a dorit foarte mult încă de mică.

Pentru ea nu a fost deloc ușor să plece din țară și să stea departe de familie, iubit și prieteni, iar în cadrul unei emisiuni aceasta a mărturisit că a traversat momente dificile și că de fiecare dată plângea atunci când era departe de toți cei dragi.

Acum ea însă a terminat studiile în Anglia și a revenit în țară aproape de familia sa, dar și de partenerul său de viață. Ea mărturisește că e foarte fericită și se bucură de viața frumoasă pe care o are.

”Cred că cel mai dureros moment prin care am trecut a fost atunci când am plecat la facultate, singură și a trebuit să mă descurc fără familie, fără prieteni, fără iubit. De fiecare dată când plecam plângeam și cred că acolo la fel, în fiecare zi plângeam, nu prea m-am adaptat. Nu îmi place să fiu singură… în general”, a declarat ea.

Și-a cumpărat locuința mult visată

Alexia Eram și-a văzut visul cu ochii în momentul în care și-a achiziționat locuința mult visată. Fiica Andreei Esca și-a cumpărat un apartament într-o zonă bună a Bucureștiului, iar locația dispune de două dorimitoare, dar și un living spațios ce se întinde pe două etaje.

Mai mult de atât, apartamentul mai are și o terasă mare la etaj, dar și una puțin mai mică mai jps, totul fiind amanajat cu bun gust de către tânăra. Nuanțele de roz, alb și gri sunt cele care dau culoare în locația achiziționată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Plangea in chiloti
1
0
Swg bine la toti baietii cum facea si mami al meu in tinerete !
3
0
Ce studii a terminat in cei trei ani de Anglia?
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272