REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.9° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Alina Ceușan se mută din România: ”Cât de curând”

Alina Ceușan se mută din România: ”Cât de curând”

Replica API 1 octombrie 2021 | 00:06 2716

Toamna se numără bobocii sau planurile noi care-ți schimbă viața și asta face și Alina Ceușan. Vedeta a decis să se mute din România, motiv pentru care le-a cerut ajutorul fanilor din mediul online pentru a-și putea găsi mai repede o locuință nouă care să fie pe placul ei, scrie spynews.ro

Încă o vedetă foarte apreciată din România a ales să lase în urmă meleagurile noastre și să se îndrepte către o altă țară, una puțin mai călduroasă și foarte vizitată de români.

Alina Ceușan se mută din România direct în Barcelona

Vorbim despre Alina Ceușan, care nu știm încă din ce motive, ori pentru afaceri, ori pentru a lua o pauză bine meritată de la toată munca pe care o face zilnic ba la București, ba la Cluj, a ales să își facă bagajele și să se mute în Barcelona.

Fosta concurentă de la ”Asia Express” a ținut să împărtășească chiar ea totul cu cei care o urmăresc pe rețelele de socializare, pentru a-i pune la curent cu noile schimbări din viața sa, dar și pentru a le cere ajutorul.

Deși călătoriile nu îi sunt deloc străine, căci înainte de pandemia așa își umplea conturile și valiza de amintiri, acum, pentru că se mută cu toată familia pentru o perioadă destul de lungă, are nevoie de sfaturi și indicații.

Stați liniștiți, blondina nu părăsește definitiv România, ci numai pentru o lună a ales să se mute în Spania, motiv pentru care este în căutarea unei locuințe foarte spațioase, moderne și cu proprietari serioși care să nu îi facă șederea peste hotare dificilă.

În aceste circustanțe, fina lui Carmen Grebenișan le-a spus celor care fac parte din comunitatea ei să o ajute, printr-un mesaj privat, cu sfaturi, indicații și poate chiar cu o locuință de închiriat.

”Plănuim să ne mutăm curând în Barcelona pentru a sta acolo toată luna noiembrie. Și vreau să vă întreb pe voi, dacă locuiți în Barcelona sau în Spania, dacă știți un loc de închiriat modern și cu proprietari serioși. Noi vrem să închiriem o locuință care să aibă patru sau cinci dormitoare și două sau trei băi, avem nevoie de un loc destul de mare. Chiar m-ar ajuta o recomandare de la voi pentru Barcelona. Lăsăți-mi un mesaj dacă știți și eu o să încep căutările”, a spus Alina Ceușan pe pagina sa de Instagram.

Cu siguranță, după un asemenea mesaj și cu o comunitatea mare ca a ei, Alina Ceușan va găsi foarte curând cea mai bună soluție pentru o ședere de neuitat în Barcelona.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pacat ca se intoarce, credeam ca pleaca de tot...
5
0
Ca-at de vedeta
3
0
Nu vrequ sa mai swg in tara. Vreau sa swg pe euro afara !
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272