REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
13.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ana Maria Pantaze a câștigat marele premiu de la „Românii au talent“ de 120.000 de euro

Ana Maria Pantaze a câștigat marele premiu de la „Românii au talent“ de 120.000 de euro

Replica API 3 iunie 2019 | 16:40 461

Ana Maria Panteze

Cei mai talentați dintre eroi intră în lupta supremă pentru votul publicului! Cei 11 finaliști încep lupta pentru titlul de cel mai talentat român și premiul în valoare de 120.000 de euro, în marea finală Românii au talent! Ana Maria Pantaze, Andreea Tucaliuc, Anton Joseph, Aris Negoiță, Corul de copii al Operei Naționale, Elena Gibson, Ema Stoian, Magitot, Rareș Bratu, Isabela Stănescu și Stevie Starr s-au pregătit pentru seara vieții lor, aplauzele sunt gata să fie auzite, iar votul va decide câștigătorul sezonului #9suprem. În final, Ana Maria Panteze a demonstrat că talentul său este cel care merită marele premiu.

Ana Maria Panteze a câștigat sezonul 9 din „Românii au talent“ după ce a interpretat pe scenă piesa Purple Rain.

Ana Maria Pantaze are 38 de ani, e din București și i-a lăsat pe jurați fără replică atunci când a început să cânte o piesă a legendarei Etta James, în stilul lui Janis Joplin însă. „Tu ești esența acestui show. Show-ul ăsta e despre oameni ca tine, care vin cu emoție sinceră și ne lovesc de ne ia naiba”, i-a spus Mihai Petre concurentei înainte să apese primul Golden Buzz din acest sezon. „Cu așa ceva te întâlnești cel mult o dată într-un sezon, oamenii ca tine sunt apariții rare”, a adăugat și Andi Moisescu.

„Nu mă așteptam, sincer, să iau niciun Golden Buzz, mă așteptam să nu iasă deloc bine, dar a ieșit bine, am avut oameni care m-au susținut și care m-au împins un pic de la spate să am încredere în mine. Nu mă așteptam ca Mihai Petre să îmi dea un Golden Buzz, a fost super, emoțiile au fost mari și sunt și acum”, a declarat Ana Maria vădit emoționată, după ce a aflat că va merge direct în semifinală.

Concurenta a dezvăluit că în ceea ce privește muzica ascultă aproape orice, de la muzică la jazz și că a început să cânte la..karaoke. Iată însă că de pe micile scene improvizate a ajuns pe marea scenă de la Românii au talent și l-a convins pe Mihai Petre, care abia s-a reîntors la pupitrul juriului, să apese butonul „de aur”.

„Am început cântând prin casă, prin baie, fredonând, pe urmă am ajuns la karaoke. Lumea a început să spună că am voce și că ar trebui să fac ceva cu ea, dar am zis că eu vin for fun la karaoke, nicidecum să impresionez pe cineva. M-au împins de la spate prietenii, du-te, du-te și fă ceva. Și m-am dus.

Timpurile... atunci când eram eu mică… era mai greu (să te apuci de muzică n.r), trebuia să dai foarte mulți bani și părinții mei nu au avut bani atât de mulți încât să mă trimită la o școală de canto. Prima oară am făcut balet, pe urmă de la balet m-am dus la dansuri clasice, după aia m-am dus în croitorie pentru că nu am mai avut bani să continui. Și ăsta a fost jobul pe care l-am continuat”, a dezvăluit concurenta pentru protv.ro.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Premiu controversat ca de obicei la concursurile tv din Romania
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272