REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Anamaria Prodan, apariţie superbă în plin divorţ. Rochia aleasă i-a venit ca turnată

Anamaria Prodan, apariţie superbă în plin divorţ. Rochia aleasă i-a venit ca turnată

Replica API 22 decembrie 2021 | 01:49 1243

Anamaria Prodan arată din ce în ce mai bine, în plin divorţ: a avut o apariţie de milioane la o gală, organizată luni (20 decembrie), în Bucureşti. Într-o ţinută neagră care i-a venit ca turnată şi cu un zâmbet impecabil, Anamaria a acaparat toate privirile, scrie click.ro.

Anamaria Prodan

Luni seara, lumea bună a showbiz-ului s-a adunat la gala "iSucces", organizată în Bucureşti. De la eveniment nu putea lipsi Anamaria Prodan, care a avut o apariţie ca scoasă din cutie.

Într-o rochie neagră, lungă şi mulată pe corp, cu un sacou scurt în talie, tot negru, Anamaria şi-a pus în evidenţă formele perfecte. A ales să îşi prindă părul într-un coc şi să accesorizeze întreaga ţinută cu un colier argintiu pe gât, care i-a venit ca turnat.

Cu zâmbetul pe buze, Anamaria a atras toate privirile pe covorul roşu de la evenimentul cu ştaif din Capitală.

Anamaria Prodan, petrecere luxoasă în Dubai

Dovadă că Anamaria nu e genul care să se lase doborâtă de necazuri e şi petrecerea luxoasă de ziua ei, din Dubai. Înconjurată de prieteni, cu tort şi şampanie scumpe, agentul FIFA a aniversat 49 de ani.

"Îmi doresc să am cei mai sănătoși copii și cei mai frumoși și buni din lume și la anul să fim din nou împreună”, a spus Anamaria, emoţionată că prietenii i-au organizat o petrecere-surpriză pe placul său

Anamaria Prodan, plângere penală împotriva lui Reghecampf

Anamaria Prodan este în mijlocul unui divorţ cu scandal de Laurenţiu Reghecampf. Ea a depus şi o plângere penală, la Judecătoria Buftea, pentru încălcarea vieții private, după ce mai multe fotografii intime au apărut pe internet fără acordul ei. Cererea sa a fost aprobată, iar instanța i-a comunicat că a fost deschis un dosar penal, trimis spre soluționare Poliției Snagov.

„Organele abilitate ale statului urmează să-și spună cuvântul dacă Anamaria Prodan și copiii ei au fost furați de ‘bărbatul perfect’, soțul ideal, familistul convins care fuge după femeile din lumea… aia de nu ne place nouă”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o vedeti voi superba pe maimuta asta?
4
0
Ooo.... Parasuta lui reghe si nu numai ! E disperata rau prodanca fara "soarele ei". Ha, ha... CIRCUL prodancei!
3
0
chiloti avea parvenita la rochia asta turnata ?
6
0
o mare para sutaa
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272