REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.3° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Anamaria Prodan cere să fie verificate afacerile Corinei Caciuc: „Adevărul trebuie să iasă la suprafață”

Anamaria Prodan cere să fie verificate afacerile Corinei Caciuc: „Adevărul trebuie să iasă la suprafață”

Replica API 17 ianuarie 2022 | 00:07 2756

Anamaria Prodan cere să fie verificate de urgență afacerile Corinei Caciuc. Sexy impresara susține că amanta lui Laurențiu Reghecampf este implicată în zeci de firme și ar deține procente din domeniul energiei, dar și al comerțului. Blondina vrea ca adevărul să iasă la suprafață.

Anamaria Prodan nu se ascunde și spune lucrurilor pe nume. Sexy impresara cere verificarea afacerilor amantei lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, și susține că bruneta este implicată în zeci de firme, scrie spynews.ro

Sexy impresara este foarte activă pe paginile de socializare și împărtășește multe momente cu urmăritorii ei. De această dată, Anamaria Prodan cere ca organele abilitate să verifice firmele în care este implicată Corina Caciuc. De asemenea, blondina susține că amanta lui Laurențiu Reghecampf deține procente din firme de energie, comerț.

„Verificați urgent afacerile amantei „afaceriste” Gură de aur care este implicată în zeci de firme pe care din ce se vede cu ochiul liber le preia cu ceva probleme după umila părere a tuturor... oare de ce? Ce o recomandă și ce studii are să dețină procente în firme de energie, comerț etc... Repet, toate cu probleme?! Oare de ce cuscra lui Reghe e speriată căci copiii ei sunt băgați cu amanta lui Reghe (Gură de aur) în firmă... Ce legătură are Caciuc cu câteva nume din lumea politică care s-au retras instant când presa s-a interesat de partenerii acesteia... (Petru Luhan) care iese instant din companie... Multe semne de întrebare! Organele abilitate să verifice urgent firmele în care este băgată amanta „Gură de aur”. Poate așa se face lumină și găsim unde este tot ce a fost sustras de la familia mea de către Reghe care transferă totul direct în conturile lui Caciuc Gură de aur! Care era meseria lui Caciuc înainte să devină afacerista de la Cambridge? De ce Reghe e disperat să ascundă trecutul amantei? Și amanta fierbe și disperă? Adevărul trebuie să iasă la suprafață! Și o să iasă curând căci Dumnezeu nu lovește cu parul...”, a scris Anamaria Prodan pe paginile de socializare.

Anamaria Prodan susține că firmele Corinei Caciuc au probleme și este curioasă ce studii are amanta antrenorului și ce o recomandă pentru a deține procente din firme de energie și comerț. Sexy impresara vrea ca adevărul să iasă la suprafață și totodată să găsească tot ce Laurențiu Reghecampf ar fi sustras de la familie și ar fi transferat în conturile amantei.

Sexy impresara susține că Laurențiu Reghecampf vrea să ascundă trecutul amantei

„Rușine mondială Reghe! (...) Amanta Caciuc și Cambridge / mama mea ce afaceristă și ce afacerist gură de aur și limbă de aur (...) Doarme pe el Reghe, nu s-a trezit încă să vadă afacerile amantei, unde mai pui că a pierdut și colaboratorii, căci ei sunt oameni serioși și fug de mediocritate și prostituție”, a adăugat sexy impresara.

Anamaria Prodan consideră că Laurențiu Reghecampf vrea să ascundă trecutul amantei. De asemenea, sexy impresara susține că în aceste afaceri ar fi fost introdus chiar și băiatul sau, Luca, dar și iubita lui, care s-a și retras, de teama să nu aibă probleme cu legea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa i se puna sechestru ptr ce are ea la noi, sa ,justifice banii ,tranzactii offshore,
8
1
Prodanca SEXY LABARTATA gaoaza OLARYTA
10
0
Transferurile ilegale cu fotbalisti,ai uitat....
11
1
razbunarea este arma prrroastei .mai bine i-ar verifica ei afacerile dubioase cu fotbalisti .
14
2
Mahalagioica patentata, asta e Prodanca! Urata creatura! Cred ca si Reghe are limite ale rabdarii. S-o fi saturat omul...
18
2
Mahalagioaica ordinara
16
2
ba ana,dar afacerile tale si ale matii cine le cerceteaza?cit impozit ai platit fa ca ai bani numai din pradaciuni?
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212