REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
17.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Anamaria Prodan iubește din nou. Cine e bărbatul din viața ei?

Anamaria Prodan iubește din nou. Cine e bărbatul din viața ei?

Replica API 2 februarie 2022 | 00:10 2440

Anamaria Prodan e în plin divorț de Laurențiu Reghecampf, iar în februarie aceștia urmează să se întâlnească la tribunal la primul termen în ceea ce privește separarea. Până atunci însă iată că se pare că în viața impresarei răsare din nou soarele sau cel puțin asta vrea să dea de înțeles diva. Vedeta ar iubi din nou, iar în ultima postare pe care a făcut-o pe Instagram lucrurile sunt cât se poate de evidente, scrie spynews.ro.

Anamaria Prodan

Deși e în plin proces de divorț de Laurențiu Reghecampf, asta nu înseamnă că Anamaria Prodan nu poate să iubească din nou. În luna februarie cei doi urmează să se întâlnească la tribunal în ceea ce privește primul termen oficial al separării, dar din postările pe care vedeta le face în mediul online reiese că aceasta ar fi într-o nouă relație.

Anamaria Prodan iubește din nou. Anunțul făcut pe Instagram

Ei bine, Anamaria Prodan e foarte activă pe Instagram, acolo unde postează imagini care mai de care, imagini cât se poate de atrăgătoare sau cu diverși bărbați, parteneri de afaceri, însă ultima postare pe care ea a făcut-o lasă loc de interpretări.

Anamaria Prodan a făcut un selfie unde e cu zâmbetul pe buze și foarte fericită, iar descrierea pe care ea a publicat-o a stârnit curiozitatea fanilor. Aceasta a ținut să scrie ”Te iubesc”, iar acum toată lumea se întreabă cui îi e adresat mesajul.

Sexy impresara nu a dat mai multe detalii despre acest lucru, ci din contră, chiar a lăsat loc de interpretări, iar acum urmăritorii săi sunt curioși cui îi e adresat mesajul și dacă într-adevăr vedeta iubește din nou și trăiește o altă poveste de iubire.

Vrea o relație cu un bărbat care să nu fie român

În ceea ce privește o posibilă relație, Anamaria Prodan povestea în urmă cu ceva vreme că vrea să-și refacă viața și bineînțeles să se mărite din nou. Ea a precizat că bărbatul de care se va îndrăgosti va fi cu siguranță cel care o merită cu adevărat și cel care va face orice pentru a o vedea fericită.

Tot ea mărturisea că nu își mai dorește ca noul partener să fie din România și în niciun caz nu vrea un iubit care să fie mai tânăr decât ea, considerând că are nevoie în viața sa de un bărbat mai matur, de o vârstă cu ea sau chiar cu câțiva ani mai mare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Faraviolentasictie
4
0
si ne intereseaza ca babaciunea asta si-o trage din nou?
6
0
Nu ne intereseaza ce face parasuta asta. Alo, Alexa...... Bine ca scapa reghe de ea.
12
1
Ia zi Alexa,stii ceva?
11
0
De ce ne-ar interesa cine o reguleaza pe doamna? Este exclusiv treaba dumneaei!
17
0
Din nou? Pai asta iubeste 24 din 24, doar maciuci sa fie din abundenta.
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272