REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

ANCHETĂ a POLIȚIEI la LICEUL 'George Călinescu' din CONSTANȚA

ANCHETĂ a POLIȚIEI la LICEUL 'George Călinescu' din CONSTANȚA

Replica API 24 octombrie 2020 | 00:00 5490

Ziarul Replica trăgea zilele trecute un semnal de alarmă în legătură cu situația de la liceul George Călinescu, acolo unde întregul corp profesoral l-a acuzat pe noul director al instituției că a aflat încă de sâmbătă, 17 octombrie, faptul că unul dintre profesori a fost testat pozitiv la noul coronavirus, dar nu a spus această informație nimănui, ba mai mult, una dintre clasele la care profesorul infectat a predat vineri s-a prezentat în continuare la cursuri. Iată că și reprezentanții legii s-au sesizat în acest caz, o anchetă fiind în curs de desfășurare în acest caz.

Directorul instituției acuzat că a nu a anunțat corpul profesoral de cazul de covid

Directorul instituției de învățământ, Cristina Dodu, potrivit spuselor profesorilor, ar fi aflat încă de sâmbătă de profesoara infectată cu virusul Sars-Cov2 însă abia luni dimineață și-ar fi anunțat colegii. Pe lângă toate acestea, directorul ar fi chemat la școală una dintre clasele la care profesoara infectată a predat vineri, 16 octombrie, fără a ține cont de pericolul pe care l-ar fi putut reprezenta.

Poliția s-a autosesizat

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în cauză a fost deschis un dosar penal in rem, pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Și ISJ a declanșat o anchetă în acest caz

Și Inspectoratul Școlar General a declanșat o anchetă în acest caz, însă rezultatele acestei anchetei vor fi comunicate presei după terminarea anchetei efectuate de poliție.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe vremea altor generali se faceau alegeri, iar corpul profesoral isi alegea directorul. Dar acum, este CEA MAI BUNA ECHIPA din toate timpurile. Nu face altceva decat sa produca haos. Mihai Sorin este un incompetent sfatuit de Faliboga. Dar, cand esti incompetent, faci precum vulpea. Strigi ca sunt acri strugurii.
8
8
Citesc, cand am timp, comentariile la subiectele privind invatamantul si recunosc anumite tipare din timpul celei mai bune echipe din istoria ISJ... Oare cata vreme trebuie sa mai treaca sa se stearga aceasta pata neagra de pe obrazul invatamantului constantean ? Din pacate, acesti oameni exista printre noi si au si adepti... Mai mult, si mai grav, ei cred ca li se cuvine mai mult, nu realizeaza ca tot dobitoci raman, asa cum au fost, si o simpla trecere conjuncturala prin ISJ nu le ridica IQ-ul sau valoarea individuala.. Din pacate, asta este meritocratia in aceste timpuri !
7
3
Am citit in mai multe articole despre invatamant comentarii ale unui coleg sau colegi, nu stiu, care, chiar asa, au o curiozitate simpla: CE SALARII AU SEFII NOSTRI DE SINDICAT mai ales ca SUNT PLATITI DIN COTIZATIILE NOASTRE? E o intrebare care nu lezeaza demnitatea nimanui dar, totusi, ar fi bine sa fie TRANSPARENTA! DECI: CE VENITURI AVETI, DOMNILOR DE LA SINDICAT?
18
1
Mihai sorin este un taranete maritat la mangalea. Un tiganus cu impresii de intelectual care nu a facut altceva decat sa ceara spagi de la directorii de scoli si gradinite. Abandonat de Mary rapid pentru ca femeia si-a dat seama ca impotenta este caracteristica lui definitorie. Impotenta intelectuala este suplinita de scroafa de Floriana care dicteaza tot, iar executa ce spune scroafa machiata. ISJ este o adunatura de taranci si hoate in care mihai sorin in prostia lui crede ca-l asculta cineva.
9
9
Numai minciuni
7
1
Sorin Mihai isi dovedeste incompetenta. Ce ancheta face? Zilele trecute a trimis gasca de inspectori incompetenti PNL-isti condusi de petre si nu au facut nimic. Un taran prost care se vede deputat.
9
11
Cica profesori sunt repere morale morale pentru copiii,or fi uni nu zic nu dar profesoara asta si directoarea ei nu sunt,ba mai rau te face sa spui:"uite ma ai dracu profesori aduc virusul in scoli si in acelasi timp cer spor la salariu motivand pericolul infectari cu COVID".
5
8
ISJ ul ce ancheta sa faca cu tovarasul Faliboga care ascunde dovezi si probe.Eu zic ca trebuie cei de la resurse umane sa si dea demisia de onoare mai ales ca stim cine a condus defectuos concursurile de ocupare a posturilor vacante din sistemul de invatamant anul acesta ..
7
5
Va fi scoasa basma curata, doar este numita politic !
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920