REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ANCHETĂ! CUM S-A TREZIT UN POLIȚIST DE LA CERNAVODĂ CU BANI ÎN BUZUNAR…

ANCHETĂ! CUM S-A TREZIT UN POLIȚIST DE LA CERNAVODĂ CU BANI ÎN BUZUNAR…

Replica API 4 octombrie 2018 | 00:00 300

”Hai, nu mai fă așa măi șefule că sunt grăbit”

”Hai, nu mai fă așa măi șefule că sunt grăbit”

Rustem Genghiz a ajuns în atenția oamenilor legii după ce a încercat să scape de o contravenție, introducând în buzunarul unui polițist suma de 100 de lei. Polițistul l-a filmat pe individ, astfel că a ajuns să fie trimis în judecată pentru dare de mită.

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Constanța pe 7.05.2018, iar pe 12.09.2018 a fost condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare. Totul s-a petrecut la data 16.04.2018, orele 17.40, cânnd lucrătorii din cadrul Poliției de Frontieră Cernavodă au oprit în trafic, la intersecția DN 22C cu DJ223, un autovehicul marca Ford.

La volan se afla D.A., iar pe locul dreapta față Rustem Genghiz. Polițiștii au solicitat șoferului documentele vehiculului, moment în care inculpatul a declarat că autoturismul îi aparține și, întrucât a plecat în grabă de la domiciliu, nu are asupra sa nici un act. În continuare, lucrătorii au procedat la verificarea în baza de date a vehiculului, stabilindu-se că nu avea asigurare obligatorie tip RCA.

Văzând că urmează să fie aplicată o contravenție, Rustem Genghiz s-a luat după agentul șef și, fără să spună nimic, i-a băgat o bancnotă de 100 de lei în buzunarul pantalonilor. Când a realizat ce s-a întâmplat, potrivit rolii.ro, martorul i-a cerut colegului său telefonul mobil (nu avea propriul telefon asupra sa), a pornit sistemul de înregistrare și i-a solicitat inculpatului să bage mâna în buzunarul drept al pantalonilor polițistului și să scoată bancnota pe care tocmai o băgase acolo, după câteva solicitări repetate, Rustem conformându-se.

În continuare, inculpatul a fost condus la sediu, context în care a recunoscut că a introdus o bancnotă de 100 de lei în buzunarul polițistului, susținând că motivul pentru care a procedat în acest mod a fost acela că ”se grăbea,”. Mai exact, el tot insista: ”Hai, nu mai fă așa măi șefule că sunt grăbit. Un milion am băgat șefu…”. El și-a recunoscut fapta.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel mai prost edil din toate timpurile, incult, agramat, vagabond, idiot ,este nimeni altu decat NECOITA
3
9
toti de la rutiera iau spaga in frunte cu dancu mai ales grasutu asta cu cicatrice la ochi
4
1
pulii mele...Bulangiule legile sunt facute pentru toti romanii si trebuie respectate,dar unii ca tine care se ard in bostan si au bani nu sunt opriti in trafic de gabori.Iar la capitolul iesit din oras pot sa-ti transmit ca am mai multi km in marsarier decat tine mers cu fata...LImbistii puli mele dati voi recomandari !!!.
5
0
Aici nu scrie decat una suta lei...! Putin , foarte putin...!
8
0
Praf in ochii, hai sa-i invatam sa se poarte cum sa vorbeasca ,au noroc cu tineretul care au venit din scolii ca ce din graniceri lasa de dorit din puct de vedere comportamental si vocabular limitat in exprimare,
6
1
Daca nu baga si a doua oara mana la ouale militianului, nu se spargea cofragul. Cat de tampit sa fii sa bagi si a doua oara mana si sa fii si filmat? La cat e de prost, sigur va face accident in trafic. Si apropo, mita a fost prea mica, militianul s-a simtit jignit.
12
1
Starpiti pestii cioroi din Cernavoda ! Confiscati masinile si chemati ANAF !Restabiliti ordinea si legea in Cernavoda !Nu dormiti in bocanci! De aia va platim!!!
23
2
De la mangalia,isi iau cu executare peste doua luni
4
4
Cu ce te deranjeaza pe ca are lumea folii negre pe.masini? Nu poti sa participi la trafic din cauza asta? Crezi ca numai in Cernavoda sunt masini cu folii pe toate geamurile? Sau inca nu ai apucat sa iesi din oras sa vizitezi alta localitate?
4
22
SPR Cernavoda...O intrebare normala a-si dori sa va pun.De ce in orasul Cernavoda sunt autoturisme cu folii pe toate geamurile ?.Si de ce nu ii opriti in trafic sa le dea jos si sa fie amendati.Asa ca sa ararati ca sunteti cinstiti.Atata timp cat in orasul Cernavoda nu este starpit acest fenomen ceva este in neregula.De asemenea multi soferi au montat sistem halogen in loc de becuri ceea ce este interzis ptr ca deranjeaza soferii in trafic lucru interzis in oug 195 montarea de alte dispozitive decat cele normale.Astept sa vad cum reactionati dle politisti de la rutiera Cernavoda.
19
4
a fost mita prea mica .ia sa-i fi dat vreo 500 lei nu mai era asa de corect.Cati ca el pe teren intalnim zilnic.
21
5
Pai ba saracule , 100 de lei ? baga ba 100 de euro si atunci o sa vezi ca nu mai e problema , fir-ati ai dracu de saraci , noua ne-a marit salariile tatucu dracnea , nu ne mai murdarim acum pe maini pentru 100 de lei .
16
5
I a aratat myschii lui rustem. Ce porcarie
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108