REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.7° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

ANCHETĂ! Un angajat al Gărzii de Coastă ar fi emis DIPLOME FALSE de SALVAMAR!

ANCHETĂ! Un angajat al Gărzii de Coastă ar fi emis DIPLOME FALSE de SALVAMAR!

Replica API 16 ianuarie 2020 | 02:49 604

Anchetă în Constanța! Oamenii legii au declanșat cercetările într-un caz ce are legătura cu emiterea unor diplome false de salvamari. Totul a pornit în Italia, după ce autoritățile de acolo s-ar fi autosesizat cu privire la faptul că mai mulți români, care lucrau ca salvamari pe plajele din Sicilia, au prezentat diplome suspecte. Ulterior, s-a stabilit că diplomele ar fi fost emise, în schimbul a 150 de euro , de o şcoală de înot din Constanţa, care ar aparţine unui angajat de la Gardă de Coastă, potrivit știrileprotv.ro.

”Conducerea Gărzii de Coastă s-a autosesizat referitor la acest caz, a dispus efectuarea cercetării disciplinare, urmând a se lua măsurile legale și vor fi sesizate autoritățile competente”, au transmis reprezentanții Gărzii de Coastă.

Menționăm că respectivul subofițer este angajat în cadrul Gărzii de Coastă din 2006 și nu a mai avut abateri disciplinare.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar politisti de la Rutiera care au scoala de soferi,iar examenele le dau cu ....colegii lor,ce spuneti.
2
0
Acum 4 ani politistii de frontiera introduceau tigari cu tirul prin vama veche si iati achitat iar acum va luati de mine pentru 150 e.
1
0
Lasati Politia Transporturi Constanta este ocupata cu captura de sturioni si icre negre de la Facaieni.Acum sunt la impartitul prazii intre ei,care poate fura mai mult.Hotii striga hotii !!!.
1
0
La defunctul Oancea-alias Balan smecherul! Acolo sef e procurorul Nita si alti militieni! Smecherii! Instructorii sunt niste analfabeti si habar nu au de nimic! Au furat banii UE! Vine ea Kovesi
9
3
Poate asa se mai fac controale pe la anspsr
8
0
Ar trebui ca toate diplomele eliberate de angajatul Garzi de coasta sa fie anulate dupa care sa ii dea o amenda mai mare decat bani luati ca spaga si sa faca si puscarie pentru fals in acte publice,pentru ca cei care au cumparat diplomele s-au angajat ca salvamari deci au facut uz de fals,confiscati tot:bani,casa,masina etc si blocatii toate conturile.
7
3
EU SUNT SALVAMAR IN ARUBA DE ACOLO O SA SALVEZ ROMANIA!!!
2
1
La Mangalia la firma de salvamari a lui Lipoveanu George are angajati de 70 de ani ,Romica Ticu
7
1
Tu esti? si tu Brutus?
5
0
Pe acesti individ nu il anchetati...sau este din M.A.I si nu suporta rigorile legi si detentia...sau corb la corb nu isi scoate ochii.Vreau sa vad iuresul facut de politia transporturi acum cativa ani in judetul Constanta cu niste amarasteni.Erati in stare sa le scoateti dusumelele din casa sa le gasiti diplomele.Jigodiile dracului !!!
7
1
cine o fi acest angajat?
8
0
afara din sistem cu el ! Jos Coruptia !
9
2
Angajati la Stat numai pentru salariu si pensie fac afaceri in timpul serviciului si dau spaga la sefi sa-i scoata la pontaje false si recuperari pentru ore suplimentare imaginare.Ies la pensie la 49 de ani si se lauda ca sunt jmekeri.
11
1
Sunt plini de initiativa unii dintre concetatenii nostri.
6
0
sunt toti salvari cu diplome false ce sa mai zic de firma util serv care are angajati fictivi salvare si primarul incaseaza bani depe acesti salvamari fictivi !!
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212