REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Andreea Bănică, experiență neplăcută în vacanța din Londra. "Ireal, cum te poți păcăli…”

Andreea Bănică, experiență neplăcută în vacanța din Londra. "Ireal, cum te poți păcăli…”

Andreea VREJOIU 24 octombrie 2022 | 00:00 3043

Andreea Bănică, alături de fiica ei, Sofia, au mers împreună la Londra pentru a participa la concertul lui Sam Smith. Vedeta a făcut rezervare la un hotel cu o cameră spațioasă și cu condițiile necesare, însă ajunse acolo, au avut parte de o experiență neplăcută.


Andreea Bănică, dezamăgită de camera de hotel

Andreea Bănică și fiica sa, Sofia, au mers împreună la Londra pentru concertul lui Sam Smith. Fiind prima vizită a Sofiei la Londra, vedeta a făcut rezervare la un hotel pentru o cameră încăpătoare pentru ca fiica ei să se simtă confortabil în prima sa călătorie.

Cântăreața își ține fanii al curent cu toate momentele din viața sa, așa că și de această dată a povestit în mediul online experiența prin care a trecut la Londra.

Andreea Bănică a povestit pe rețelele de socializare că locația pe care a rezervat-o pentru vizita ei și a fiicei sale în Londra, s-a dovedit a nu fi așa cum se aștepta. Vedeta a rămas dezamăgită de cameră, simțindu-se ca într-o cutie. „Deși e greu să ai încredere că ceea ce vezi în poze va fi locul în care vei ajunge. Ireal, cum te poți păcăli pe niște sume mari...of, of... Această cameră ne-a fost dată prima oară! Credeam că sunt într-o cutie. Eu văzusem altceva.

Simțeam că mă sufoc. Am luat un hotel aproape de locul unde va fi concertul. Sofia este pentru prima oară în Londra, am căutat ceva timp un hotel frumos, s-o impresionez pentru că merită! Și uite ce ne-au dat! Doamne sfinte!'', a declarat Andreea Bănică, conform wowbiz.ro

Andreea are o relație foarte apropiată cu fiica sa, Sofia, și îi oferă sprijin și încredere. Sofia a învățat de la părinți ce însemnă independența și ca însemn de încredere, Andreea i-a făcut un card pentru a-i da acces la partea financiară. De asemenea, artista a mărturisit că Sofia nu este deloc cheltuitoare și nu îi face niciodată probleme.

„ Da, Sofia are un card, pe care i l-am făcut. Noi știm foarte bine ce bani are pe el, când are nevoie cere, ne sună, vreau și eu bani. Nu este o fetiță cheltuitoare, nu cere multe lucruri, chiar e un copil echilibrat deocamdată. Este cardul ei, are acces tot timpul, ea știe foarte bine cum își cheltuiește banii. I-am spus să aibă grijă, să știe ceea ce cheltuiește, să vadă ce, pe cât, cum, să nu cheltuiască așa, pentru că banii nu cad din cer, banii se muncesc. Nu are o sumă lunar, pentru că nu este un copil cheltuitor. Are nevoie de bani pentru școală, să-și ia mâncare la școală, cartelă de metrou, merge la o onomastică, dar tot eu îi iau cadouri, este cumpătată, are grijă de bani”, a declarat Andreea Bănică.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa spuneau si aia de la Azovstal cand au stat cateva saptamani in subteran.Ma mir ca nu-i e rusine babuinei.Daca dorea figuri trebuia sa mearga pe Park Lane la un hotel adevarat,dar aia nu au camere la £50.
6
1
de ce nu spune si tzepele ce le trage la hotelui ei din eforie?
9
1
nu este obligatoriu ca toate maimutzele sa se duca afara si sa se faca de cacao?ai auzit,vedeta torpiloare fara voce???
10
1
doar tolomacul de barba-su o considera cantareata pe aceasta nulitate in muzica... oare exista cineva in afara de famila ei care poate fredona vreun cantec al acestei presupuse cantarete...?!?
19
3
Cariera construita prin nuditate ,talent ioc.
22
3
Cat dai atat face, ma rog in Londra nici macar. O camera la 4 stele pleaca de la 300 lire si nu primesti mare lucru. Ceea ce e in poze nu are insa nicio legatura cu 4 stele sau cu vreun hotel. Fosta dansatoare de la fantasio s-a cazat cel mai probabil la vreun hostel sau apartament in regim hotelier. A dat 80 lire pe noapte si astepta la lux, sau ce intelege ea prin lux, la ea acolo la eforie.
31
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272