REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Andreea Marin comentează eventualele intervenții estetice ale fiicei

Andreea Marin comentează eventualele intervenții estetice ale fiicei

Replica API 21 aprilie 2022 | 00:00 558

Andreea Marin are o carieră de invidiat în televiziune, dar este împlinită și în viața de familie, fapt datorat fiicei sale, pe nume Ana Violeta Bănică, din mariajul cu Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin

Prezentatoarea cunoaște foarte bine presiunile la care sunt supuse femeile din lumina reflectoarelor, când vine vorba de aspectul lor fizic, de aceea, în cadrul unui interviu, Andreea Marin a discutat pe marginea acestui subiect.

Andreea Marin este destul de categorică în ceea ce privește intervențiile când vnine vorba de fiica sa și consideră că persoanele care apelează la astfel de proceduri, trebuie să-și asume responsabilitatea și să caute un aspect cât mai natural.

”Am avea o discuție foarte serioasă care cred că s-ar termina cu un ”NU”. N-aș putea să spun că susțin mamele care se duc cu fiicele de 16,17 ani la estetician, pentru operații de mărire a buzelor, sânilor, modificarea nasului ș.a., dacă nu e o nevoie medicală. Nu sunt de acord nici pentru mine. Nu caut deloc prietenia cu soluțiile invazive, nu mi le doresc pur și simplu. Dacă cineva decide până la urmă să facă, pentru că se simte mai bine astfel, atunci trebuie să fie aproape de naturalețe”, a mărturisit Andreea Marin, pentru Antena Stars, citează click.ro.

Andreea Marin, despre un nou sezon ,,Surprize, Surprize"

Andreea Marin a vorbit recent în cadrul unui podcast despre provocările pe care le înfruntat la începutul carierei sale, pentru a ajunge la succesul, de care se bucură la acest moment.

Prezentatoarea TV a mărturisit că și-a ales meseria de jurnalist de televiziune și prezentatoare dintr-o foarte mare pasiune. Andreea Marin a dezvăluit că Valeriu Lazarov nici măcar nu a plătit-o, timp de câteva luni, pe vremea când lucra cu el la TVR.

Andreea Marin a fost întrebată și de emisiunea ,,Surprize, Surprize", iar vedeta nu a ezitat să afirme că ar fi un mare succes dacă ar fi reluată. De asemenea, revenirea Andreei Marin în rolul de ,,Zâna surprizelor" ar fi condiționată de o echipă profesionistă care abordează acest tip de show cu multă responsabilitate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tara arde si ...
1
0
sinteti niste maimute praduitoare si producatoare.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272