REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Andreea Marin, mărturisiri despre a fi mamă singură: „Doar prezenţa fizică a ambilor părinţi nu e de ajuns!”

Andreea Marin, mărturisiri despre a fi mamă singură: „Doar prezenţa fizică a ambilor părinţi nu e de ajuns!”

Replica API 8 iulie 2019 | 00:00 436

Andreea Marin

Andreea Marin este o femeie puternică şi, în ciuda faptului că viaţa nu a fost deloc uşoară cu ea, a reuşit să se ridice şi să depăşească momentele dificile.

Andreea Marin s-a despărţit de tatăl fiicei ei, Violeta, când aceasta era foarte mică, iar acum a vorbit despre divorţ şi despre a fi mamă singură.

”Deloc! E un mare adevăr! Un copil e o lume întreagă şi ea se clădeşte sub ochii tăi, tu, ca părinte, fiind în mare parte artizanul acestei lumi cu un imens potenţial. E o mare responsabilitate şi o mare împlinire, totodată. Dar întâmplarea face ca eu să nu mă simt singură şi pentru că am alături de mine un om care îmi umple sufletul şi care mă sprijină în fiecare zi, Adrian. Sunt fericită cu ei doi alături, cu gospodăria şi grădina noastră plină de animale pe care le iubim, cu această armonie de acasă.”, a mărturisit ea în cadrul unui interviu pentru Viva!.

”Nu poate fi uşor, dar nici nu cred în soluţia unui cuplu care nu împărtăşeşte aceleaşi valori şi sentimente, pe termen lung. Doar prezenţa fizică a ambilor părinţi acasă nu e de ajuns. Sigur, nu e o soluţie ideală ca fiecare să îşi vadă de drumul său, dar poate fi, în final, o soluţie mai bună decât cea despre care tu îmi vorbeai, compromisul. Violeta ştie că are doi părinţi care o iubesc, o sprijină şi comunică de dragul ei, fiind acolo la nevoie. Asta e important.”, a mai precizat ea.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ciorba reincalzita ,s-au terminat stirile si ati gasit tuta asta sa ne spuna ea cum sa crestem copii ?
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272