REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

ANGAJĂRI în masă la Constanța: VIDEOCHATUL BATE TOPUL!

ANGAJĂRI în masă la Constanța: VIDEOCHATUL BATE TOPUL!

Replica API 27 martie 2020 | 00:00 4943

Mii de angajaţi din economia autohtonă au fost lăsați acasă, fie să muncească, fie să intre în șomaj tehnic, ca urmare a măsurilor luate de România pentru a combate epidemia de coronavirus. Cu toate acestea, sunt angajatori în Constanța care încă fac recrutări fie că este vorba despre un loc de muncă care poate fi făcut de acasă, fie de la sediul firmei.

Turismul, transporturile, industria evenimentelor şi domeniul ospitalităţii şi al restaurantelor sunt primele domenii afectate direct de criza provocată de pandemia coronavirus. Şocul va fi resimţit şi în alte domenii, de aceea este de aşteptat o creştere a numărului de recrutări după această perioadă. Asistenţi medicali, personal în domeniul hotelier, personal administrativ, instalatori, contabili și agenți imobiliari sunt doar câteva dintre cele mai căutate job-uri. Oferind câteva exemple, putem observa că pe platformele de recrutare a personalului, precum OLX, Ejobs, Best jobs, Job radar și altele, se întânesc în această perioadă anunțuri precum: firma Conta Xpert angajează contabil, în program full-time experiența nefiind necesară, Hotelul Golden Palace angajează recepționer, full-time, Arrachera House caută barman, Hotel Zenith caută barman, bucătar și ospătar, Hotel Opera angajează recepționer, iar foarte multe firme caută consultanți vânzări, brokeri și agenți imobiliari în programe full și part-time.

Pe lângă acestea, există și acele joburi pe care le poți face de acasă, care sunt la mare căutare în această perioadă. Un astfel de job îl oferă S… Constanța. „Cu noi poți să ai viața la care ai visat dintotdeauna. Haine așa cum ți-ai dorit, vacanțe așa cum ți-ai imaginat. Totul e să vrei! Noi îți oferim: 5000 de lei GARANTAT în primele 3 luni și 1500 de lei BONUS la angajare. Te ajutăm să fii cea mai bună versiune a ta. Hai la studio-ul nostru, viața ta nouă te așteaptă! În 2020 ai mari beneficii lucrând alături de familia S…: program flexibil, asigurare medicală private, posibilitatea finanțării unui credit de nevoi personale (casă, mașină sau operații estetice), cursuri de engleză gratuite, cursuri de marketing pentru ați construi cea mai bună imagine, ședințe foto profesionale periodice, gratuite. Lasă-te surprinsă de toate beneficiile pe care le poți avea. Pentru noi nu esti un angajat, esti parte din echipa S..” este anunțul de rectutare al studioului.

Un alt fapt ce poate fi observat este acela că foarte mulți angajatori menționează în anunțul postat faptul că „experiența nu este necesară”, pe când, înaintea acestei epidemii, foarte rar întâlneai această propoziție. Este posibil ca angajatorii să fie atât de dispuși și permisivi încât să angajeze persoane fără experiență? Este foarte posibil. Cu toate că, experiența este foarte greu de căpătat, angajatorii par să ofere înțelegere în această perioadă și să accepte să formeze oameni de la 0.

Conform specialiștilor, ce este clar este faptul că în domeniile conexe structurilor statului care se luptă cu reducerea efectelor pandemiei se vor face mai multe angajări în perioada următoare, ca urmare a creşterii comenzilor din partea statului şi a partenerilor economici care au contract cu statul. În viitorul apropiat, numărul posturilor publicate la stat, cu angajare fără concurs, va creşte odată cu presiunea impusă de criza COVID-19.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te vede lumea pe strada, te recunosc toti labarii, cum naiba sa fie invizibila. Inregistrarile in care iti bagi rimboane-n cur raman posteritatii, sa te vada copiii ce independenta si demna esti.
1
0
Articol.Cum dracu sa postezi articol despre asa ceva in ziar?esti tembela, femeie?
1
0
au venit curvele din Italia si Spania ...deh trebuie sa munceasca ..altfel nu se poate ...replica incearca sa faci reportaje serioase ...stire de tot kktul !
3
0
Platesc labarii
2
0
Andreea iti place curvaraseala? E al 3 reportaj facut in 4 5 luni cu aceleasi indrumari .ori iti iei banuti de la ...
4
1
Asa sa faca si curvele din COLUMBIA care au venit de afara,ca acum mor de foame cu toate ciorile
4
0
asa e replica face reclame la curve adica la bordeluri, videochatiste si pnl-isti
5
1
Astea sunt bune de pula asi fute una de la chat ca sunt bune de pula
6
1
Vad ca in ultima perioada Replica propavaduieste curvia. Care este interesul!? Videochat sau nu, persoana respectiva tot curva se numeste.
13
1
Eu sunt un adevarat interlop care de foame imi bag sticla in cut. Pe strada ma dau baiat cu arfe tatuaje ma iau de sifoane vorbesc ragusit bag femei la plata in praga
2
2
Videochatul este periculos pentru practicanti. Se contacteaza nebunia si nu mai scapi.
5
1
Ca ziar sa promovezi dezbracatul si introdusul a multor obiecte in propriul vagin in fata camerei,tre sa nu ai nici un fel de scrupule. Intr o societate normala v ati lua puscarie. Partea si mai proasta este ca s a marit patura de femei puternice si independente financiar care stau dezbracate n fata camerei si pe urma vin si mi spun sa le respect. Sau influenteaza prostimea cu citatele lor pe facebook dar intre timp nu stiu ce sa si mai introduca in toate gaurile. Dar vor respect. .sictir..
13
3
Pai nu suntem noi o tara de hoti si curve???
13
2
si eu mam angajat acum o luna si sunt multumita si recomand, nu am avut un asa salariu mare pana acum
6
11
tara arde, baba se pieaptana
7
1
Nu este nimic rau in aceasta activitate. Nu se fura, nu se bate, nu se ucide. Este o activitate extrem de linistita si invizibila.
11
10
curvele transcend virusul.Se duce lumea de ripa,dar coardele,asistentele tv,vedetele,tiganii si carcalacii vor continua sa supravietuiasca bine!
13
3
METROPOLITAN TOUR TALHARII LUNII.
9
0
Mai, tanti Andreea, subiectul e pe domeniul de expertiza a lu' nenea Virgil Stoian. Dar, daca ambii sunteti horny, de ce nu puneti de-o sedinta de sumar pe copiator ? Va mai racoriti. In alta ordine de idei, un articol prost. Prost gandit, prost scris. O adevarata mostra de videochat jurnalistic.
16
1
Cum faceti voi reclama mascata unor astfel de activitati ! Oricum aveti un comportament de prostituati ! Cam asa arata tara : putori si curve! Meritati sa fiti inchisi si ascunsi !
17
3
Da poti sa faci pizda din cur.Lasa ambreajele si dai cu mansalerul,nu mai ofta atita.
11
2
Pentru Dorel, asa e, astea nu iti dau in cap, ne dam noi singuri pt ele.
10
1
Oofff daca aveam pizda ma bagam si eu la videochat,dar asa ,tot ambreiaje trebuie sa fac...
13
0
Replica un fel de Oups de constanta pt cine isi mai aduce aminte
10
0
Macar astea nu o sa va dea in cap si or sa va talhareasca, ca ciorile repatriate, lesinate de foame! Sa va lasati acaretele pe acasa k faceti buna la cap, dupa ureche! Hai diaspora, hai baietii, pe ei pe mama lor! Hai de dreapta si platiti va ratele, saracilor!
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272