REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
13.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Angajat al pizzeriei Sabroso: ~Dacă ai curaj să le spui superiorilor adevărul, ți se caută nod în papură~

Angajat al pizzeriei Sabroso: ~Dacă ai curaj să le spui superiorilor adevărul, ți se caută nod în papură~

Replica API 27 decembrie 2018 | 01:01 1518

Cu ceva timp în urmă, pizzeria Sabroso din Constanța era cea mai frecventată pe plan local. Astăzi, afacerea lui Gheorghe Mișu pare că nu mai funcționează așa de bine. Clientela s-a redus, iar angajații par să nu mai suporte modul în care sunt nevoiți să lucreze. Unul dintre șoferii pizzeriei n-a mai suportat și a decis să dea din casă: ”Marea firmă Sabroso din Constanța, o firmă la care, dacă ai curaj să le spui superiorilor adevărul, ți se caută nod în papură, o firmă de delivery cu mașini cu probleme deosebit de grave, dar care pleacă pe traseu, o firmă în care ești obligat, în afara programului de lucru, să duci personalul acasă. O firmă în care se vorbește de respectarea contractului în care scrie 8 ore de muncă care sunt, în realitate, 14, dar în continuare se plătește minimul pe economie și tot noi șoferii nu respectam contractul de muncă!”, a scris pe pagina sa de facebook, unul dintre șoferii pizzeriei. Acesta este dispus, după sărbători, să meargă la Inspectoratul Teritorial de Muncă, pentru a face sesizare cu privire la modul în care angajații sunt nevoiți, pentru...doi lei, să lucreze la firma lui Gheorghe Mișu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In 2017 , iulie , era sa facem accident cu un sofer de la sabroso . Omul nu a oprit la STOP si numai o minune a fost sa nu ne lovim . A fost o fractiune de secunda . Nici macar nu a avut bunul simt sa opresca . L am alergat prin cartier , am reusit sa ii taiem fata iar el a zis ; iarta ma te rog!!! Merita batut, dar... ! In rest , SUNTETI O FIRMA DE CACAT DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE .
2
0
Si eu am muncit la marea firma Sabroso in perioada cand eram minora . Pe contractul meu scria 6 ore si lucram 12 . Si la salariu era chiar slabut .
1
0
Pai la ITM???? si acolo si la fisc este plin de mache pute itm-ul si fiscul de machedoni
4
0
Mare noutate. Asa e de ani de zile . Nimeni nu face nimic. Itm vine vede , ia darul si pleaca
12
0
Are dreptate
11
2
Daca accepti sa fi sclav nu ti plange nimeni de mila stai si indura .
7
4
Sa ma cac pe replica ca. U da voie sa comentam
1
4
Au cantracte cu supermarketurile, cum expira mancarurile in loc sa le arunce le vand la Sabroso si alti catering, nu mancati ca va imbolnaviti
9
0
Mizerie mare bre la sabrosso
11
0
bulangii astia de soferi de zici ca au avioane conduc mai rau ca taximetristii. Pai daca il prind pe vreu dintrasta ca mi face vreo schema in ttafic il bat de se caca pe el
3
5
Cine pula mea va pune sa munciti
6
12
Si cine te pune sa stai ?
10
4
Masinile sunt varza din cauza soferilor care isi bat constant joc de ele. Specific romanului: nu este bunul meu, nu ma doare.
15
5
Daca lucrezi la un makedon cipan scz cimpanzeu la ce sa te astepti?cine draq mai merge sa manince la sabroso?doar parlitii de makedoni!
21
3
cand trec astia cu masinile sabroso tre sa te feresti, masini ieftine si conduse haotic, cu viteza
18
5
Doar un retard se poate angaja la o astfel de societate.
9
10
Sunt greu de prins patronii abuzivi. Legile actuale se fac ca protejeaza lucratorii. De aia se pleaca afara , salarii mici si exploatare la multi astfel de patroni. Nu-i nimic vin vietnamezii.
22
3
Si la noi la Cora Bratianu la Arsis Vodafone este la fel. Am facut sesizari la ITM si degeaba sunt mana in mana... Asa ca nu o sa ai castig de cauza... Pacat
20
2
Am facut comanda ,au uitat tacamurile, ba in loc de foccacia a venit paine etc. Pana am renuntat la ei
12
2
majoritatea firmelor sunt asa . . . program de 8 ore , minimu pe economie ! Asta e cauza coruptiei dau banul unde trebuie !
19
2
@15:23 - mai sunt si aromani normali. foarte rar, dar ma bucur. sCarboso e de muuult timp la limita legii si toate ingredientele sunt cele mai ieftine si slabe calitativ. Cascavalul ala plin de ulei este facut din ulei de palmier, cele mai nocive pentru sanatate.
16
1
Cipanii au murdarit numele nostru de aromani...parati,parati atat au in cap...si Pindu !!!Au stricat si muzica.. au manelizat toata muzica adevarata armaneasca!
20
7
Situatia este generala, in multe locatii de alimentatie publica.Iar cu programul de lucru , in contract asa cum prevede legea, iar in realitate daca se poate sa dormi acolo sa- i pazesti si averea.Aici ITM-ul inchide ochii si zice ca n-a vazut.Si trebuie sa fii bun la toate, fisa postului, daca exista, e o gogorita pe langa ceea ce esti pus sa faci.Bine ca soferul duce personalul acasa, si nu este pus sa faca si servicii personale sefului :copiii la scoala, soacra la piata, mama la dentist, socrul la gara...
16
8
nu va fie frica dar are comenzi si din spatele unitatii mai ales de la tiganii ingropati pe alei,au banu la ei
1
4
E cea mai naspa. De vreo 2 ani nu comand de la ei.
32
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272