REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Aproape 100 de PROTESTATARI, AMENDAŢI de OAMENII LEGII

Aproape 100 de PROTESTATARI, AMENDAŢI de OAMENII LEGII

Replica API 1 aprilie 2021 | 22:02 1435

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa au asigurat măsurile de ordine publică şi protecţia participanților la protestul nedeclarat conform legii, ce a avut loc ieri, 30 martie a.c., în municipiul Constanța.

Permanent, pe timpul desfășurării acestei manifestații, echipele de dialog ale Jandarmeriei au adus la cunoștința participanților prevederile legale în vigoare, precum și consecințele legale ale nerespectării acestora. Precizăm că adunarea publică s-a desfășurat fără a se înregistra incidente de natură să tulbure ordinea publică.

Până la acest moment, jandarmii şi poliţiştii au aplicat 94 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 53000 de lei, pentru nedeclararea manifestației și pentru desfășurarea acesteia fără respectarea prevederilor legale, nerespectarea măsurilor individuale de protecţie, circulaţia în intervale orare în care aceasta a fost interzisă, proferarea de injurii şi expresii jignitoare atât de către participanţi, dar şi adresarea de injurii şi expresii jignitoare protestatarilor.

În continuare, vom analiza imaginile operative pentru identificarea și sancționarea şi a altor persoane care au încălcat prevederile legale.

Facem precizarea că, pe timpul stării de alertă, numărul maxim permis pentru participarea la adunări publice declarate este de 100 de persoane, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță sanitară.

Jandarmeria Română va asigura în continuare condițiile de siguranță pentru exercitarea dreptului constituțional la liberă exprimare și va urmări permanent respectarea de către participanți a prevederilor legale.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jandarmeria trebuie sa bata iar armata sa omoare inamicul, ce nu intelegeti javre PSD-iste
0
1
Vad ca stii bine cine a fost la protest, stii pana si ce telefoane aveau protestatarii. Lasa-ma sa ghicesc... Tu esti ala fara munca, cu telefon scump, care primeste 20 de lei si un bon de mancare pentru fiecare sesiune de turnatorie, corect?
2
3
Multi fara de munca, cu telefoane scumpe sa se filmeze si sa distribuie ca sunt smecheri. Sunt tineri care habar nu au de ce sunt acolo, Multi analfabeti si hoti de buzunare,
5
2
Sa ne iei pe toti la supt
2
3
Asa este nu masca sau virusul este problema! Problema este modul in care suntem tratati si imbibati cu minciuni! Virusul exista dar se poate trata, noi suntem privati de tratament si indoctrinati cu protocoale si frica! In rest stati la balcoane si postati pe fb, ca fara tastatura si limba vi se impleticeste si fara check in ioc socializare... dauneaza si internetul asta in exces
2
2
daca ieseau in piata impotriva PeSeDe erau tinerii frumosi si liberi. Daca ies si striga impotriva guvernului incompetent USR PNL sunt fascisti, huligani si manipulati. Hai siktir mai golanilor!
6
3
Atat? Prea putin ca sa linisteasca adunatura de hominidus cretinoidus
5
5
Sunt niste ciutani manelisti cu o toba rosie .Eu pe aia daca ii indentificati sa le dati un sut in cur ca imi sperie cainele .
5
5
de ce DOAR 100 de amenzi? toti amendati si urmarit sa plateasca, sau munca in folosul comunitatii ,infirmiere la ATI !
11
6
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
7
8
se aduna astia sa faca marsuri'' ca nu vor cu masca si nu sunt liberi'' pe drum?????? da sa faca adunari dastea si marsuri ca vor la munca si sa strige numai asta, eu nu am vazut. cate 3 zile macar nu cu saptamanile. nu am vazut. de ce??? pentru ca daca iei pe fiecare la rand la intrebari afli totul si nu pe fiecere 30 la suta macar.
6
3
Felicitari jandarmeriei.
7
6
Amenzile si violenta jandarmilor abuzuri,aroganta declaratiile ministrilor,"au deranjat statul huliganii" vor iesi mai multi in strada.Fara bani,fara locuri de munaca.Azi contract la gaze mai scump.nu avem bani cu ce trai,cu ce plati,salarii minime.De ce mi-au scumpit azi gazele? Guvernantii stiu ca s-au marit tote preturile si nu avem bani? De ce ne fac asta? Oamenii protesteaza pentru nivelul de tra iin primul rand.Nimeni nu spune nimic.Toti la tv vorbesc de masca.Gresit! Apoi accesul cronicilor la tratamente medicamente,operatii.Ultimul loc este masca.
6
10
nu ziceti nimic de cei din administratia locala: sotia lui Horia Constantinescu a primit aviz sa isi faca bloc in Mamaia - Domnule Chitac de ce se tine NeverSea ?
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272