REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
10.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Aproape de COMĂ ALCOOLICĂ la volan, fără permis: a făcut accident!

Aproape de COMĂ ALCOOLICĂ la volan, fără permis: a făcut accident!

Replica API 4 februarie 2019 | 02:09 514

sursa foto: oradesibiu.ro

Un accident rutier a avut loc în seara zilei de joi, 31 ianuarie a.c., în jurul orei 20:45 în Constanța. Un barbat în vârstă de 29 de ani a condus un autoturism pe strada Viorelelor din municipiul Constanța, iar la intersecția cu strada Steluței a provocat un accident soldat doar cu pagube materiale. La fața locului au ajuns polițiștii rutieri constănțeni. În urma verificărilor au stabilit faptul că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta emana halena alcoolică și a refuzat să fie testat cu aparatul Drager dar s-a supus recoltării de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ulterior, vineri, 1 februarie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în data de 2 februarie fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, instanța dispunând arestarea pentru 30 de zile.

Conform surselor noastre, șoferul avea 2.30 mg/l alcool pur în sânge!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu una mai beau cate 1-2 beri dar folosesc Waze si evit politia.
4
5
nicio mila niciodata! trebuie sa aibe interzis pe viata sa mai conduca in cel mai fericit caz murea el in cel mai nefericit omora pe cineva sau strica masina altora.
6
3
Si eu beau si conduc !!! Atentiiieeeee!!! Dar nu alcool si zer. Zer de oaie. Branza o vand asa e traditia la machedonii jegosi ca mine !!
4
1
Conduc fara permis prin Valu, muie garda , v-ati mai luat de mine si ce ati rezolvat ? Aghi ..esti mic ! Va urma filmarea la presa , sa vad pe unde pula mea mai scoateti camasa de militieni obositi !
8
8
Auzi Halena, pai daca era si fumator si binenteles nespalat la dinti, ce duhoare degaja, ia cazut parul din nas politistului.Cati nespalati intalnesti , ti se face rau.
5
5
Multi curajosi la bautura
9
2
Un avocat bu si spune ala ca la peste 2 la mie nu stie ce face sunt capabili avocati sa te puna sa platesti reparatiile unei masini care te loveste pe zebra gasesc si un judecator diliu ca ala care a spus trebuie sa cecetam poate moldova e lui cum vreea ala ca el e urmasu lui Stefan
3
1
mai oameni buni s-au nenorociti nu omorati oameni nevinovati ! Asumati-va raspunderea ,muriti voi pe soselele tarii noastre Romania !
7
0
Eu azi am.futut....acum.mancac cipsuri si ma.uit la Exatlon...apoi fac o laba si ma.culc. asta inseamna sa fii smeker
11
18
Pt."dada"...Tradu,te rog!
9
2
SI EU AM FOST RUPT DE BEAT SI DROGAT SI MA DOARE LA BASCHETI ASTAZI SUNT LIBER PTR CA AM IMPARTIT SUTICA DE MII DE EURO LA SPR SI PROCUROR
14
5
PENTRU DADA 19 40 SA TI DAM LA CIOC SI LA CUR SI LU MATA CARE TE A FACUT PE INTUNERIC CU TACTU CU PULA SCULATA CA NE AI SPART CU COMENTARIUL TAU DE 25 DE ANI DUTE LA PUSCARIE SA FACI PERIUTA DE DINTI DIN PULA SI PIZDA DIN CUR MWWWWWWWIEEEEEE MATYYYYY
4
12
eu la 78 de ani am 60 de ani de experienta dar vad ca tot astia de 29 o comit. Si dada mananca rahat desi e ofilit si el la 29 gata juma de viata s a dus
13
4
tu ca analfabet meriti permis?? du-te la munca ordinarule !!!
16
5
dada fmm de ANALfabet jegos. ai masacrat limba romana bagami-as pla in ma-ta si tot neamu tau
17
5
A-r trebuii sa sa deie o lege ca ce-i peste 60 de ani sa numai aiva voe sa conduca ca sant inplicati an multe accidente sa fim lasati doar noi tineri sa conducem ca noi tineri santem viitoru tari eu sant tanar ce pula mea am 29 de ani
4
35
Eu beau la bejan,ma urc la volan si conduc in regim de taxi prin oras, rutiera nu ma vede, ca sunt sifon!
18
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272