REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

ARAFAT a explicat de ce e NECESARĂ impunerea de noi RESTRICŢII

ARAFAT a explicat de ce e NECESARĂ impunerea de noi RESTRICŢII

Replica API 7 noiembrie 2020 | 21:26 1671

Raed Arafat a explicat vineri, 6 noiembrie, de ce e necesară impunerea de noi restricții vreme de 30 de zile. Arafat spune că toate măsurile impuse au la bază studii.

Potrivit lui Raed Arafat, restricțiile vor intra în vigoare de luni și vor impuse pe o perioadă de 30 de zile. La finalul acelor zile se va face o nouă evaluare. "Măsurile propuse sunt menite să reducă impactul răspândirii virusului. Prima măsură e portul măștii generalizat în spații deschise. Asta este măsura care va duce cel mai mult la limitarea răspândirii virusului dacă este respectată", a transmis acesta. O a doua măsură re referă la închiderea magazinelor începând cu ora 21:00 pentru limitarea contactului dintre oameni şi a deplasărilor. În plus, pe timp de noapte, între orele 21 şi 5, deplasarea se va face cu o declaraţie pe proprie răspundere. "Ăsta e intervalul în care tinerii se deplasează să se viziteze mai mult. Aici mulți întreabă de ce, există studii și multe țări au luat aceste măsuri", a declarat Arafat.

În plus, se interzice funcționarea piețelor și a târgurilor, excepție fac piețele deschise, unde purtarea măștii e obligatorie. Creșele și after school-urile rămân deschise.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un om care a creat SMURD-ul in ciuda celor de la guvernarile Romaniei,un om care de fapt ce spune e de bun simt dar care este introdus in malaxorul ticalos poltic romanesc. Arafat face o mare greseala ca avertizeaza romanii sa se spele si sa poarte masti,asta o face si babalaul Iohannis,cel care chiar nu a facut nici un SMURD,nici un alt ceva bun pentru romani. Omul asta ar trebui sa se retraga,gata! Romanii nu-l merita. E bine ca vine elicopterul sau salverea SMURD cand prostovanii se dau de-a berbeleacul de matoi si nepriceputi pe sosele? Pai da,arabul Arafat a facut as fie posibilnu Basaul!
2
0
Te-n gura de arab infect. da la tine in tara ma sfaturi, mare mason te-au pus astia
0
1
sa vedem ce parere ai dupa izolare.si in luna asta sa stai de vorba cu pisicile si cainii sa nu se ceara la toalete dupa ora 23.si sa traiesti cu salariul minim pe economie.si cand iesi din izolare sa-ti cauti de munca,iarna,la -15 grade,intr-o tara distrusa economic adica Romania.Apoi discutam cum te-ai simtit si daca esti fericit cu traiul tau fara privilegii,fara sinecuri.
1
1
Chiar nu se gaseste nimeni sa-l dea afara din tara in suturi pe acest arabete imputit?
3
1
Virusul si toste restrictiile vor disparea atunci cand conturile unor indivizi vor fi cu prea multe zerouri, bani de la UE garla, restu..sa moara de foame. Apoi revenimla normal. Cine e de vina? Poporul...prost rsunde tot.
1
1
cetatenii ,economia Romaniei tb pusa pe butuci,cumparata pe nimic ,iar atunci vom vedea cum virusul dispare ca prin minune...ce e greu de priceput?
2
2
Si ma duc la piata sa dau 10 lei pe kg de rosii?rosii luate tot de la market, sa inchida pietele, sa i lase pe adevaratii producatori, nu pe cei care cau dat spaga sa ia certificate.
5
1
piete inchise dar supermarketuri deschise, cum vine asta nu inteleg, ma depaseste, adica sa le mearga treaba celor de la supermarket care fac profit si-l scot in afara Romaniei si cei care fac profit in piete si lasa banu' in Romania sa nu mai poata munci.Pai e ceea ce-si doreau supermarketistii sa vanda numai ei, uite ca li s-a indeplinit dorinta sa aiba ei toti clientii, decizie cu dedicatie de a inchide pietele, decizia nu-i pentru a limita raspandirea COVID ci pentru a mari numarul de clineti la supermarketisti
6
2
ca ala de la usr cand lucra pe calculator.cand isi vor taia din salariile si pensiile nesimtite si de serviciu atunci o sa cred ''ca e criza si pandemie''pana atunci vorbesc prostii cu premeditare domnii''experti''.Baaaniii vooorbeeesc
1
4
frectie la picior de lemn nu o sa aiba niciun efect restrictiile astea de tot kktttu cu piete inchise cu noaptea mintii
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212