REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Arhiepiscopia Tomisului, alături de persoanele aflate în situații speciale

Arhiepiscopia Tomisului, alături de persoanele aflate în situații speciale

Replica API 19 martie 2020 | 00:00 1120

Arhiepiscopia Tomisului se alătură Primăriei Constanța și Direcției Generale de Asistență Socială în aceste zile de grele încercări în care numărul celor infectați cu coronavirus este în creștere, Constanța fiind al patrulea oraș ca număr de persoane infectate pe țară.

Astfel, pentru a ajuta persoanele izolate, vulnerabile sau pe cele aflate în situații speciale din cauza epidemiei de coronavirus, Departamentul Social - Misionar va derula trei proiecte sociale:

1. Alcătuirea unor echipe în teren, care vor face cumpărături pentru persoanele menționate și vor oferi asistență grupului-țintă vizat;

2. Oferirea unei mese calde, pregătită la cantina socială a Arhiepiscopiei Tomisului, persoanelor izolate și bătrânilor nevoiași, precum și distribuirea acesteia la domiciliu;

3. Specialiști din cadrul Arhiepiscopiei Tomisului vor oferi consiliere socială și spirituală la numerele de telefon: 0722826177 – Preot Jean Ion, consilier social-misionar, pe latura spirituală; 0740789215 – asistent social și psihopedagog Geanina Chirugu, pe latura socială.

Cei care doresc să se implice o pot face atât la sediul Arhiepiscopiei Tomisului, la Departamentul Social – Misionar, cât și la numărul de telefon de mai sus.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Piei SATANA
2
0
credeti cumva ca Dumnezeu le ia apararea acestor hoti pidosnici si securisti in lumea asta sau in lumea cealalta,El nu are nici o legatura cu acesti mafioti care si-au impus propria vointa de-a lungul timpului,doar in biblie scrie f clar nu-ti face chip cioplit sau vopsit,nu manca spurcaciuni si carne de porc popandaii ii trag tare cu jupuirea pentru a satisface nevoile nesfarsite ale spagoveanului sau ale lui daniel,mai lipseste numai putin sa se alinieze cu jidanii care in secret aduc jerfe umane lui zoroastru
2
0
Consiliere sociala hai sictir dati ce va cade dintre degete firar dracu aldracului de drac jegos
1
0
din cauza voastra se razbuna DUMNEZEU
1
2
Scoate banii m tii matii de Satana jegoasa si imputita penal infractor la zid cu tine!
3
0
IO ZIC SA FACEM CAT MAI MULTE DONATII LA SFINTIA SA SI , EL SA DRAMUIASCA BANII, CE ZICE-TI ??
0
1
fir-ar ma-ta a dracului, inca mai ai tupeu sa te arati?
5
0
eu stiu ca sotul tau e popa si i-a dat spaga spagoveanului spurcat pentru parohie ! Dat nu trebuie sa ne zici cum sa ne comportam fata de hotul ordinar muist spagoveanu !!! Muie satanei spagovene cu mult cacat ! Si nu-l uit nici pe limbricul tanasescul !!!
4
0
Sa facem si noi macar putin din cat a facut Teodosie pentru oamenii din jur...si atunci sa vorbim, pana atunci...
1
7
Satana , baga ti lingurita aia periculoasa undeva, ce mai planuiesti ?
5
2
Sa nu fie cazul de asistenta religioasa in cazul mortilor de coronavirus mai bine...
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272