REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Arhiepiscopia Tomisului, despre presupusele activități funerare ilegale!

Arhiepiscopia Tomisului, despre presupusele activități funerare ilegale!

Replica API 19 octombrie 2018 | 00:00 360

Ca urmare a apariției în presă a unor informații potrivit cărora „oamenii Arhiepiscopiei îmbălsămează morți într-un garaj, în secret”, Arhiepiscopia Tomisului face următoarele precizări: "Spațiul respectiv este concesionat către SC Lumina Servicii Funerare, administrată de preotul Pârlica Paul, cu scopul de a funcționa ca depozit al acestei societăți. Firma respectivă are obligația de a obține avizele necesare. Presupusele activități ilegale sau neautorizate trebuie dovedite. Din cercetările noaste, faptele nu există.", au declarat reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa avem pardon zic.Da da pardon,daca am ajuns sa dam crezare unor oameni cu probleme neuro.Aici ma refer la dna marunta.Sicriiele sint una dar pina la inbalsamari ii cale luuunga.Frumos ar fi sa ii actioneze in judecata sa vedem atunci tot asa vor fi vedete.Oamenii din acel cartier stau pe o canalizare din vremea lui Ceausescu nereabilitata.Sa nu fi simtit mirosul din propriile wc-uri.Ma mir sint rautaciosi inocenti si atiit.Asta ii opinia mea chiar daca deranjeaza.
5
0
Chiar este depozit acolo iar multi oameni slabi de minte din zona fac treaba mare de frica doar vazand sicriele goale Locuiesc in zona la cateva case distanta si chiar nu s a schimbat mirosul in zona si nici nu prea am vazut miscare prea multa in acea curte in afara de un barbat care cred ca este paznic sau are grija de casa
3
1
Pai nici ferma pe rod de la Nazarcea n a fost devalizata, si nici sutele de mii de vin comunist din depozite n a fost transformat in tr unul LITUIRGIC si BISERCESC Este ?
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218