REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Arhitectul din Medgidia, rănit grav pe Autostrada Soarelui, a fost transferat la Spitalul Floreasca. În continuare, are nevoie de sânge

Arhitectul din Medgidia, rănit grav pe Autostrada Soarelui, a fost transferat la Spitalul Floreasca. În continuare, are nevoie de sânge

Replica API 27 septembrie 2019 | 01:25 766

Un tânăr arhitect a suferit, zilele trecute, un accident foarte grav pe Autostrada Soarelui, intrând cu maşina în parapetele de pe marginea drumului, pentru că a încercat să evite un câine care i-a ieşit în faţă. Șoferul, care este din Medgidia, a fost rănit grav, fiind transportat la Spitalul Județean Constanța. Prietenii au dat alarma și au anunțat că are nevoie de sânge. Întrucât starea lui nu s-a îmbunătățit, acesta a fost transferat la Spitalul Floreasca din București!

Cine poate dona sânge, să specifice numele: BACTIȘA ERSIN și secția CHIRURGIE 3, TERAPIE INTENSIVĂ, SPITALUL FLOREASCA, anunță apropiații.

Poate dona orice grupă și din orice oraș, însă trebuie specificat numele persoanei care are nevoie de sânge și spitalul în care este internat

Ersin Bactişa este din Medgidia, a absolvit Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu, apoi Institutul de Arhitectură Ion Mincu din Bucureşti, oraş unde s-a stabilit.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si arhitectii au ajuns vedete....maine poimane vrea si asta pensie speciala
0
0
Dupa ce se face bine, sa dea in judecata compania care are in ingrijire tronsonul respectiv, daca aparea vreo pasare rara sau vreun crocodil mai ziceam, dar daca tu nu ai grija sa nu ti intre nici un animal pe o autostrada de viteza, trebuie sa platesti pentru siguranta neadecvata oferita soferilor. Ah stai ca am uitat, romania.. adica nimic.
10
0
Da, e arhitect, deci mai poate da lumii mai mult decat poti da tu, analfabetule!
11
4
analfabetule, intoarce-te la painea si salamu de pe ziar. vvvvvvvv natie de om prost.
7
6
da-ca lucra la polaris ,nu-se mai facea anuntu,,,,asa e arhitect?
8
12

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272