REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Aristide Dumitrache nu mai este director al CT BUS!

Aristide Dumitrache nu mai este director al CT BUS!

Ana Maria LIPAN 27 noiembrie 2023 | 10:49 3053

Aristide-Cătălin Dumitrache nu mai este director al CT BUS! În locul acestuia a fost numit Fănel Popa, care a mai ocupat funcția de director tehnic în cadrul companiei. Dumitrache se întoarce în funcția de inginer șef.

Aristide Dumitrache nu mai este director al CT BUS!

Dumitrache a fost desemnat director interimar în luna mai a anului 2021, de către Consiliul de Administrație al CT Bus, după ce fostul manager, Bogdan Niță a cerut încetarea unilaterală a contractului.

Aristide Dumitrache nu mai este director al CT BUS!Bogdan Niță

Recent, contractul lui Dumitrache a încetat, în locul acestuia fiind numit Fănel Popa, care a mai deținut în trecut funcția de director tehnic al companiei.

"Este adevărat, nu mai sunt director la CT Bus. Contractul meu a încetat. În locul meu va veni domnul Fănel Popa, un fost director al CT Bus. O să mă întorc acum la funcția de inginer șef.", a declarat acesta pentru Replica. 

,,Pe 26 noiembrie 2023 s-a încheiat actualul mandat de director general provizoriu al lui Aristide Cătălin Dumitrache. În baza unei hotărâri a Consiliului de Administrație al CT BUS, noul director general provizoriu a fost numit Fănel Popa, care a îndeplinit până acum funcția de director tehnic al societății”, au transmis reprezentanții CT BUS.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Scoateti toti usr-istii din claca aia de la voi toti necunoscatorii ii bagati pe functii
5
0
Aristide, numai fatza de director nu ai !
4
2
Daca noul director este asa bun poate ii mai civilizeaza si pe conducatorii auto !Acestia nu respecta orarul (afisat in statii) de plecare in cursa,cand sunt pe traseu si opresc mult inainte de statie(Tomis III),cei care nu stiu si asteapta sa opresca si in statie cum ar fi normal,stau si se uita lung dupa autobuzul care tocmai ce a trecut fara a opri.O alta problema este faptul ca atunci cand asteptam autobuzele la cap de linie(Ciresica)soferii stau in autobuze fumeaza,se uita pe telefoane iar noi stam in ploaie sau frig si asteptam ca niste caraghiosi,se comporta ca niste patroni de autobuze.
5
5
Bogdan N**a este omul care a scos din faliment RATC-ul !!! De departe , a fost cel mai competent Director de la Dl Voineagu si pana in prezent !
10
5
ce a fost nevoie sa se privatizeze transportul? Pățim la fel ca la gunoi și apa, unde jucam numai pe muzica lui Martin și Stroe ?? Bai constănțenilor, o sa va asupreasca grofii, pana veți pleca pe alte meleaguri!
9
2
Falimentati tot functionari incompetenti o sa ramaneti cu sulan brate. In afara de faliment ce stiti sa faceti, sa plimbati cafele pe la birouri si platiti ca si cum a-ti face ceva util la servici… putori de functionari mafioti
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468